S Fordovim božičnim puloverjem do varne razdalje

16. decembra 2020

Zdaj je čas, ko ljudje začnejo iz garderobnih omar vleči čudovite božične puloverje, in se pripravljajo na praznične dni. Tudi pri Fordu smo ustvarili božični pulover, v katerem boste dejansko želeli biti vidni.

Morda je videti kot katera koli druga praznična obleka, toda božični pulover ‘Safe Distance’ ima prav posebno darilo za kolesarje in uporabnike e-skirojev. V puloverju so skriti majhni projektorji, znotraj rogov severnih jelenov. Nos in rep osvetljujejo tla okoli uporabnika, ki označuje priporočeno 1,5 m “varno območje” v obliki božičnega drevesa. Tako vas bodo drugi udeleženci v prometu videli in vam dali dovolj prostora pri prehitevanju.

S Fordovim božičnim puloverjem do varne razdalje

Fordov božični pulover, ki je bil razvit kot koncept in je del uveljavljene akcije “Delite pot – Share the road”. Uporablja priljubljeni in naraščajoči trend novoletnih božičnih puloverjev, kjer poudari ključno težavo izkušenj kolesarjev in e-skirojev: vozila v neposredni bližini, ki vozijo preblizu preostalih udeležencev v prometu.

Prihaja v letnem času, ko so kolesarji in uporabniki e-skuterjev še posebej ranljivi zaradi daljših obdobij teme. Čeprav bi lahko bil naš božični pulover na varni razdalji enako koristen tudi za pešce, saj so varne razdalje postale del običajnih poti in nove psihologije.  S Fordovim božičnim puloverjem do varne razdaljeS Fordovim božičnim puloverjem do varne razdalje