Lahko Ford Nugget reši vaše počitnice?

02. septembra 2020

Čeprav se življenje prilagaja ‘novi normalnosti’, potovanje na počitnice v tujino letos ni bilo tako preprosto kot pred pandemijo.

Tako je počitnikovanje bliže doma za mnoge najprimernejša rešitev letošnjega pobega od delovnih obveznosti. Ena velikih prednosti počitnic v domovini je možnost raziskovanja z lastnim tempom. To še posebej velja, če je vaše prevozno sredstvo tudi vaše prebivališče.


Lani so v Evropi zabeležili rekordno prodajo avtodomov in v Franciji se je zanimanje za bivalne kombije kar podvojilo. Tudi v Veliki Britaniji je v letu 2020 število rezervacij v kampih poletelo v nebo, v Španiji pa se je povečalo za 70 odstotkov.


Hotelska soba na kolesih

Fordov avtodom Transit Custom Nugget je zasnovan kot hotelska soba na kolesih. Omogoča vam, da se tudi na poti razvajate z udobjem, na kakršnega ste navajeni doma. Osnova avtodoma je naš najbolje prodajani kombi Transit Custom. Predelali so ga specialisti našega partnerskega podjetja Westfalia. Na voljo je v dveh dolžinah. Izbirate lahko tudi med dvižno streho za več prostora, ko je vozilo parkirano, in fiksno visoko streho.

V ogrevani notranjosti so ležišča za štiri osebe, bivalni del s sedeži za pet potnikov. Kuhinja je opremljena s plinskim kuhalnikom in hladilnikom. Na zadnji strani avtodoma je zunanja prha, ki jo z vodo oskrbuje vgrajeni rezervoar. V daljši različici – Nugget Plus – je v notranjosti tudi stranišče s preklopnim umivalnikom.

Najboljše šele pride

Zaradi gesla za Wi-Fi vam ne bo treba hoditi na recepcijo ali klicati receptorja. Modem FordPass Connect vam omogoča povezavo za do 10 naprav. Zagotovljen je signal na razdalji do 15 metrov ob vozilu.

In kar je najbolje: ko zaključite z raziskovanjem območja, se preprosto pripnite in se odpravite proti naslednjemu cilju. Priporočmo, da kar z glasom upravljajte informativno-razvedrilni sistem. Za večjo brezskrbnost med vožnjo so vam na voljo tehnologije, ki vam z zaznavanjem pešcev in prometa pomagajo, da se izognete nezgodam.

Marsikaj zanimivega si lahko ogledate, ne da bi morali prečkati mejo. Transit Custom Nugget vam bo pomagal uživati v prav posebnih počitnicah tudi v domovini. Med ljubitelji narave in zanimivih voženj je izjemno priljubljeno Posočje s čudovito smaragdno reko, alpskimi vršaci, zelenimi travniki, urejenimi kampi in gorskimi prelazi. Raziskujte burno zgodovino teh krajev, hladite se v pršenju slapov in si po adrenalinskih podvigih privoščite še razvajanje brbončic z lokalno hrano.

Če pa se v prihodnosti odpravljate na Norveško si poglejte naslednji video.

Izbira je praktično neomejena. Ne glede na to, ali se odločite, da boste vsako jutro uzrli nov prizor, ali se boste vsakič vrnili na svoj najljubši kotiček. Vsako potovanje bo nekaj posebnega.