Interaktivno s Ford Pumo ST

29. septembra 2020

Serija filmov Next Level (Naslednja stopnja) združuje realni in virtualni svet in predstavlja povsem novo Ford Pumo ST. Gledalcem ponuja, da sami izberejo pot, v katero se bo razvila zgodba.

Vabimo vas, da si ogledate serijo interaktivnih filmov. Ta vas vabi, da sami izberete pot med lovom z veliko hitrostjo. Z interakcijo boste preprečili, da bi skrivnost novega športnega Forda prišla v napačne roke.

V seriji filmov The Next Level (Naslednja stopnja) povsem novi zmogljivi športni SUV Puma ST premaguje dejanska in virtualna prostranstva ter odkriva skrite odlike.

Serija Next Level

Kot posebna izkušnja digitalne predstavitve na družbenih omrežjih zasnovana serija Next Level prinaša več delov. Ta gledalcem omogočajo raziskovanje in odkrivanje vrste edinstvenih zgodb. V ozadju hitrih avtomobilskih lovov se dejanske lokacije. London in poligon Millbrook v Veliki Britaniji se prepletajo s futurističnimi virtualnimi pokrajinami.

Pristop, ki je nekaj novega pri Fordu, je pri snemanju obenem omogočil upoštevanje smernic, povezanih s pandemijo COVID-19. Ter možnost interaktivne digitalne predstavitve, s katero se bodo lahko ljubitelji športnih avtomobilov od blizu in daleč hitro in preprosto povezali z avtom. Ford Puma ST je glavni avtomobilski junak zgodbe in prevaža skrivnostno lesketajočo se škatlo v prostoru za shranjevanje Ford Megabox – eni od odličnih posebnosti avta.

Za digitalno izkušnjo je Ford Pumo ST – zvezdnico serije – do skrajnih meja pognala kaskaderka in znana odlična voznica Lucy Jayne Murray.  Kmalu bo nastopila v filmu Black Widow (Črna vdova) produkcijske skupine Marvel, sodelovala pa je tudi v filmih Wonder Woman (Čudežna ženska) in Tomb Raider.


“Ford se je s športnimi avtomobili zapisal v zgodovino. Pumo ST je bilo res veselje voziti – še posebej vožnja skozi ovinke daje občutek, da je ta avto res rojen za to vlogo,” je povedala Murrayeva. “Snemanje bolj dinamičnih prizorov vožnje mi je zagotovilo vpogled v to, kaj vse zmore ta avto. Vsak manever je resnično perfektno obvladal.”

Glasbena spremljava

Serija Next level prinaša posebno glasbeno spremljavo, za katero je poskrbela italijanska produkcijska skupina Stereocalypse, ki ustvarja elektronsko glasbo. Po navdihu zvokov in slik iz osemdesetih let 20. stoletja so poskrbeli za značilen zvok plesne underground scene, sodelovali pa so DJ-ji in gramofonske založbe iz vse Evrope, vključno z berlinsko založbo Innervisions in francoskim superproducentom Agorio.


“Nuja je res mati iznajdljivosti. Morali smo se domisliti zgodbe, ki bi nam omogočala snemanje ob upoštevanju vseh protokolov glede pandemije COVID-19. To je pomenilo najti rešitev za doseganje kar najširšega občinstva. Hitro je postalo očitno, da bi bilo idealno ustvariti virtualen svet. V njem bi gledalci sami izbirali, kam želijo iti, obenem pa bi bil dostopen prek spleta,” je povedal Chris Love, kreativni direktor agencije Makerhouse in soustvarjalec serije Next Level.

Vrhunska Puma ST

Ford Puma ST je Fordov prvi športni SUV za Evropo. Razvije moč 200 KM, v 6,7 sekunde pospeši od 0 do 100 km/h in je kot prva v segmentu na voljo z mehansko zaporo diferenciala z omejenim zdrsom. Vrhunsko vsestranskost zagotavljajo tudi vozni načini od varčnega Eco do dirkaškega Track.