Test Ford S-Max ST Line – družinski »all-inclusive«

27. novembra 2019

Pametne tehnologije in nadvse sodoben slog, osupljiva zmogljivost in natančna vodljivost: to Ford S-MAX-a ST-Line dela drugačnega.

Ford S-MAX ST-Line kljub lahko svoji starosti športnim terencem odčita lekcijo o prostornosti, družinski prijaznosti in udobju.

Živite aktivno življenje?

Našli ste avtomobil, ki je izdelan nalašč zanj.

Vsi obožujemo brezkompromisnost. Če potrebujete vozilo, ki zagotavlja obilo prostora in udobja za prevoz do sedem potnikov in obenem navdušuje s svojim videzom in agilnostjo, imate samo eno izbiro. Ford S-MAX očara vsakogar. Vstopite in uživajte življenje v polnem obsegu.

Zakaj bi si izbrali Ford S-MAX?

Ford S-MAX ima osupljivo obliko, ki s svojimi potezami skrbi za optimalno aerodinamičnost. Nadvse atraktivna notranjost je opremljena s široko paleto tehnologij, ki zagotavlja vrhunsko varnost in udobje za vso družino. Ford S-MAX s svojo osupljivo in dinamično obliko izstopa tudi na cesti.

Njegove gladke in tekoče poteze zagotavljajo še večjo pretočnost. Kombinacija elementov avtomobila, kot so izredno tanki žarometi, kromirani detajli in zadnji spojler, zgolj dodatno poudarjajo slog športne limuzine.

Ford S-MAX ST Line

Kaj vse vam nudi Ford S-MAX?

Odlična zmogljivost, izjemno varčna poraba goriva in nizki izpusti CO2: vse to naj vam bo v užitek pri novem Ford S-MAX-u. Minili so dnevi, ko se je bilo treba odločiti bodisi za zmogljivost bodisi za učinkovitost. Z vozilom Ford S-MAX vam domiseln dizajn in inovativne tehnologije, kot je Auto Start-Stop, omogočajo, da lahko uživate v popolni kombinaciji obojega.

Na voljo vam je več dizelskih različic s sodobnimi EcoBlue motorji, kjer lahko izbirate med različnimi močmi, v kombinaciji s 8-stopenjskim samodejnim ali ročnim 6-stopenjskim menjalnikom.

Napredno vzmetenje za odlično vožnjo in vodljivost z več vodili v kombinaciji z izboljšanim sprednjim vzmetenjem z »macphersonovo vzmetno nogo« zagotavlja odličen nadzor nad kolesi in kakovost vožnje, kar je samo pika na i sicer že zelo odzivni vodljivosti avtomobila.

Ford S-MAX ST-Line je bil na preizkušnji pri novinarju Financ, Urošu Božinu, ki je takole zapisal: »Marsikdo ob omembi enoprostorca zazeha. Še pred kakšnim desetletjem so bili za družine ena od prvih izbir. Takšni, kot jih poznamo, pa ne bodo preživeli dolgo, saj jih bodo raztrgali drugi segmenti. Športni terenci so bolj modni, križanci cenejši, potniški dostavniki pa prostornejši. Ali to res drži, smo preizkusili s Fordovim S-maxom z zmogljivejšim dizelskim motorjem, samodejnim menjalnikom in štirikolesnim pogonom. Da bo oče zadovoljen, je bil opremljen še s paketom opreme ST-line.«

Celotna zgodba vas čaka >>

Vir: avto.finance.si, Avtor besedila in fotografij: Uroš Božin

Prijavi se na testno vožnjo >>

Izberi svojega iz zaloge pri Fordovih trgovcih >>