Ford Mustang v rokah nagrajenca

22. novembra 2019

Pred dnevi je naš nagrajenec Aleš Rednjak vrnil ključe Ford Mustanga. Njegovo druženje je še prehitro minilo in ob kratkem pogovoru smo izvedeli, kje vse sta se potepala.

– zakaj si se prijavil na nagradno igro #Neukrotljivi?

Na nagradno igro sem se prijavil, ker sem si že od nekdaj želel voziti legendarni Ford Mustang in upal da bom imel nekaj sreče v življenju. To so bile moje sanje že od nekdaj in vesel sem, da so se mi uresničile.

Ford Mustang

– spremljaš videe #Neukrotljivi s Filipom in njegovimi gosti? kateri ti je bil doslej najboljši in zakaj?

Ja, spremljam videe #Neukrotljivi s Filipom in gosti. Všeč so mi bili vsi, če že moram izpostaviti enega, je to video s Perico Jerkovićem, kjer sem se najbolj nasmejal.

– si doslej kdaj že vozil #Neukrotljivega kultnega Mustanga? kakšen se ti je zdel najnovejši, kako ga je voziti?

To je bila sploh prva priložnost, da sem se lahko peljal z Mustangom. Voziti takšen avto je prav poseben občutek, ker se ti vedno nasmeji do ušes, ko pritisneš na stopalko za plin.

Ford Mustang

– te je (v čem?) presenetil?

Lahka rečem, da me je presenetil prav v vsem, pa čeprav so bila moja pričakovanja visoka.

– kaj ti je najbolj ostalo v spominu?

Najbolj mi bo ostalo v spominu to, koliko pogledov pritegne med vozniki in mimoidočimi in pa seveda zvok V8 motorja, ki ga že pogrešam.

– kako bi ga opisal z eno besedo?

Bom povzel kar vaš slogan, #neukrotljiv.

– s čim te je najbolj navdušil?

Najbolj sta me navdušila zvok in moč motorja, nanju se ni bilo težko navaditi.

– kam sta se podala v 10 dneh?

Teh 10 dni sem izkoristil maksimalno, žal so prehitro minila. S prijatelji sem šel na slovensko obalo kar po stari cesti od Vrhnike do Kopra, saj je to meni najlepša panoramska in ovinkasta cesta. Šel sem tudi v Logarsko dolino, kjer je okolica neverjetna. Prevozil sem domače ceste v okolici Velenja in Celja. S prijatelji smo se dobili tudi na gokartih v Celju, kjer smo odvozili nekaj krogov z gokarti in nato zamenjali vloge ter se zapeljali še par krogov z Mustangom. Prav vsi so bili nad izkušnjo z Mustangom navdušeni.

– lahko z nami podeliš kakšno anekdoto z Mustangom?

Zgodilo se mi je, da ko sem čakal na kolega, da je neznana gospa želela kar prisesti v avto, da bi se odpeljala, ko pa je videla, da je napačen avto, je hitro zardela, se opravičila in izstopila. Druga prijetna izkušnja, se mi je dogajala na cesti, ko so se vozniki pred menoj, kar sami odmikali in odpirali ‘šipe’, da bi bolje slišali zvok Ford Mustanga. Prav zabavno je bilo in upam, da to ni bilo moje zadnje druženje s Ford Mustangom.