#Neukrotljivi: Flisarjev sovoznik je tokrat Perica Jerković

20. maja 2019

Filipu se je pridružil komik Perica Jerković.

Perica Jerković, drugi gost v Fordovi video-seriji #Neukrotljivi Filip Flisar, je slovenskim ljubiteljem stand-up komedije eno bolj znanih imen. Verjetno pa njegova publika ne ve, kako hitro Perici postane slabo, ko sedi v #Neukrotljivem Mustangu. Za to je seveda poskrbel Filip.

Svojo prepoznavnost v svetu komedije si je Perica prislužil s številnimi nastopi v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, Makedoniji in tudi s krajšo turnejo v Angliji. Je reden gost na vseh večjih festivalih stand-up komedije, izvedel je vrsto delavnic na to temo in posnel dokumentarni film Leto, ki prikazuje leto dni v življenju stand-up komika. Večina pa ga pozna po celovečerni stand-up komediji Rojen v Jugi.

V tokratni epizodi pričakujte obilo zabave in naravne sproščenosti obeh glavnih akterjev. Med drugim sta se sopotnika lotila tudi dobro znane igre “resnica ali izziv”, v kateri sta morda razkrila več, kot bi si želela. Celotne epizode, ki bo na voljo prihodnji torek, se zato lahko upravičeno veselite.

Filipovi gostje niso edini, ki so dobili možnost, da se zapeljejo v #Neukrotljivem Mustangu: z malo sreče se boš lahko z njim zapeljal tudi ti, morda pa ti bo družbo delal prav Filip Flisar! S klikom na spodnjo sliko preveri, kaj te čaka in se poteguj za nepozabne nagrade.#Neukrotljivi: Flisarjev sovoznik je tokrat Perica Jerković