Ford v duhu noči čarovnic

30. oktobra 2019

Fordovi zaposleni so v prostornem prtljažniku z MegaBoxom Ford Pume odkrili srhljivo presenečenje.

V videu, posnetim v pričakovanju noči čarovnic, so se pri Fordu poigrali z radovednostjo osebja in so v prilagodljivo dno prtljažnika nove Ford Pume vgradili strašljivega pajaca, ki mu v anglosaškem svetu pravijo Jack-in-the-Box, le da je tokrat postal Jack-in-the-MegaBox.

Fordovi zaposleni nestrpno pričakujejo novo Pumo in ko so eno postavili kar v avlo sedeža podjetja v Essexu, so se hitro našle žrtve, ki so jo nemudoma želele temeljito raziskati. A v posebnem prostoru za shranjevanje, edinstvenem Puminem MegaBoxu, jih je čakalo presenečenje povsem v skladu z bližajočo se nočjo čarovnic.

Skrite kamere so bile pripravljene in so ujele duuuuuhovite odzive …

Kaj je MegaBox v novi Ford Pumi?

Da bi izpolnili pričakovanja uporabnikov glede praktičnega prostora v prtljažniku in jih še presegli, Pumin inovativni MegaBox zagotavlja globok in vsestranski prostor za shranjevanje s prostornino 80 litrov. Meri 763 mm v širino, 752 mm v dolžino in 305 mm v globino, v pokončnem položaju pa je možno shraniti nestabilne predmete, visoke do 115 cm – npr. lončnice. Druga možnost je uporaba z zaprtim pokrovom, ki omogoča, da skrijete umazano športno opremo ali blatne ribiške škornje. Sintetična obloga in čep za izpust na dnu Fordovega MegaBoxa – prilagodljivo dno prtljažnega prostora omogočata preprosto čiščenje z vodo.

Prilagodljivo dno prtljažnika v novi Pumi

Za še večjo vsestranskost je možno dno Puminega prtljažnika glede na različne zahteve za prevoz preprosto prilagoditi s samo eno roko, da je v območju za prtljago na voljo eden od treh položajev:

  • v najnižjem položaju je na voljo maksimalna prostornina za shranjevanje, Ford MegaBox pa je skrit;
  • v visokem položaju se področje pod pokrovom poveča, prtljažno dno pa je poravnano s plosko zloženimi sedeži v drugi vrsti;
  • odstranjeno prtljažno dno je možno varno shraniti v navpičnem položaju ob naslonjalih sedežev v drugi vrsti in si tako zagotoviti celotnih 456 litrov prostornine, kar je največ prostornine v segmentu.

Prilagodljivo prtljažno dno ima strukturo satovja

navdih za šestkotno oblikovane celice pa prihaja iz sveta proizvodnje trpežnih in močnih komponent za reaktivna letala in super športne avtomobile.

Nova Ford Puma se nam pridruži v začetku 2020.