Nagrajenec s teka Business Run o Mondeu Hybrid

11. julija 2019

Nagradna igra, ki je potekala v okviru teka Business Run Ljubljana, je tri srečneže obdarila z nekaj dnevnim doživetjem z novim Mondeom Hybrid.

Ne le Fordovi zaposleni in trgovci, del teka Business Run Ljubljana je bil tudi novi Ford Mondeo Hybrid v karavanski različici. Obiskovalce in tekmovalce je navduševal s svojo elegantnostjo in naprednim hibridnim pogonom, ki neopazno prehaja z električnega na bencinskega ali v kombinacijo obeh.

Nagrajenec s teka Business Run o Mondeu Hybrid

Med dogodkom je na Fordovi hibridni točki potekala nagradna igra, ki je osrečila tri izžrebance. Največji srečnež je z Mondeom Hybrid preživel kar 7 dni, druga dva pa vsak po en vikend. Preberite, kam ga je odpeljal prvi in kako se obnese v praksi.

Blaž Medved – 7 dni z Mondeom Hybrid

Da bi kar se da izzval novega Forda Mondea Hybrid, sva se s partnerko napotila na potep po Gorenjskem. Prva postaja je bila kremšnita na Bledu. Tukaj je zaradi gostega prometa še kako prav prišel hibrid, saj je Mondeo kar se da izkoriščal električno energijo.

Nagrajenec s teka Business Run o Mondeu Hybrid

Seveda se potem človek vpraša, kako bi lahko preizkusil tudi voznost in občutek na cestišču in odločitev je padla. Čez prelaz Vršič v Kobarid. Avto v zavojih ponuja občutek natančnosti in dobrega oprijema, a hkrati tudi ni preveč grob in s tem omogoča tudi udobje.

Nagrajenec s teka Business Run o Mondeu Hybrid

Edina slabost tega avtomobila je za naju predstavljal manjši prtljažni prostor, saj sva v pričakovanju naraščaja in vsak liter prostornine šteje.

Preizkusi Ford Mondea Hybrid >>