#Neukrotljivi: kako se je na sovozniškem sedežu Mustanga znašel Perica Jerković

28. maja 2019

V drugi epizodi serije #Neukrotljivi Filip s komiki si Perica in Filip napovesta dirkaški dvoboj.

Prvo sezono Fordove serije #Neukrotljivi smo začeli z dvema Štajercema, nadaljujemo pa jo z dvema “bradonjama”, kot sta se poimenovala. Ali ste vedeli, da bi morala Filip Flisar in Perica Jerković v Rusiji v 18. stoletju za svoji bradi plačati davek?

Perica, ki tudi sam vozi Forda, ki je, vsaj po njegovem mnenju, malenkost bolj športen od Filipovega Mustanga, ni zdržal, ne da bi #Neukrotljivega Flisarja izzval na hitrostni dvoboj s svojim Focusom. Prav ste prebrali. In če mislite, da veste, kako se je dvoboj končal, se zagotovo motite.

#Neukrotljivi: kako se je na sovozniškem sedežu Mustanga znašel Perica Jerković

Ne le poraščen obraz, tokratna sopotnika druži tudi to, da sta mlada očka, ki se vsak na svoj način soočata z lepotami očetovstva. Za Perico se dan okoli 16. ure ‘ustavi’, ne glede na to, kaj počne, ker tedaj skoči po otroke v vrtec in nato čas preživi z družino. Filip pa, kljub temu, da je očka zdaj skoraj enoletni deklici, rabi prav takšne vrste čas, da »nahranim otroka v sebi in sem potem lahko očka v pravem pomenu besede,« povzame Filip. Čemu se je torej Perica ognil v prigodi s Filipom?

Filip Flisar pa tudi tebe vabi, da se mu pridružiš v Mustangu! Sodeluj v nagradni igri in si z malo sreče prisluži 10-dnevno druženje z #Neukrotljivim Mustangom, morda pa ti bo družbo delal tudi Filip. S klikom na spodnjo sliko preveri, kaj te čaka in se poteguj za nepozabne nagrade.

#Neukrotljivi: kako se je na sovozniškem sedežu Mustanga znašel Perica Jerković

Za še več smeha nas še naprej spremljaj, saj že prihodnji teden razkrijemo drugega gosta, ki bo Filipu krajšal čas v #Neukrotljivem Mustangu >>