Glasujte za Gospodarsko vozilo leta 2019

12. marca 2019

Ford Transit Connect se poteguje za naziv Dostavnik leta 2019.

Začelo se je glasovanje za Gospodarsko vozilo leta 2019, ki ga organizira revija Transport & Logistika. Skupaj s soorganizatorji, revijo Mehanik in voznik in medijskim partnerjem, revijo Obrtnik-podjetnik, so določili strokovno žirijo, ki je izbrala finaliste v kategorijah: tovornjak leta, dostavnik leta, avtobus leta ter električno vozilo leta.

Glasuj za Ford Transit Connecta za naziv Dostavnik leta 2019 >

Pri izboru za Gospodarsko vozilo leta 2019 štejejo glasovi bralcev in glasovi članov strokovne žirije, glasovanje preko spletne strani pa poteka do 30. 4. 2019.

Ford Transit Connect

Z dovršenim novim videzom, celovito posodobljeno notranjostjo in več naprednimi tehnologijami kot kadarkoli doslej je novi Transit Connect naredil velik korak naprej.

Še vedno ga odlikujejo čvrstost, trpežnost in funkcionalnost, tako značilne za Transita, dopolnjujejo pa jih dovršene funkcije, kot sta odprtina v predelni steni za prevoz daljših predmetov in prilagodljiv sovoznikov sedež. Izbirate lahko med kratko in dolgo medosno različico s prostornino za tovor do 3,6 m³ (VDA), nosilnostjo 520–903 kg in različnimi karoserijskimi izvedbami, saj so na voljo tako furgon kot kombi in furgon s podaljšano kabino.

Izjemno dovršeni dostavnik vas bo zagotovo navdušil tudi z neprecenljivimi tehnologijami za pomoč vozniku. Med njimi so sistemi za zagotavljanje povezav in prostoročno uporabo naprav, nadzor in uravnavanje hitrosti ter celo za pomoč pri zaščiti pešcev v okolici vozila.

Tehnologije pomagajo zmanjšati porabo goriva in izpuste ter s tem stroške uporabe.

Glasujte za Gospodarsko vozilo leta 2019

Več o Transit Connectu >