Zaposleni v Atlas Copco se v Fordovih kombijih počutijo kot v osebnem vozilu

09. marca 2018

Atlas Copco je eno izmed vodilnih podjetij na svetu na področju stalnostnega razvoja industrijskih rešitev. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1873, s sedežem v Stockholmu na Švedskem in je globalno prisotno v več kot 180 državah. Skupina zagotavlja inovativne kompresorje, puhala, vakuumske črpalke in rešitve za pripravo komprimiranega zraka, industrijska orodja ter sisteme za sestavljanje, plinske in procesne kompresorje, opremo za pripravo zraka in celovite sisteme za komprimiran zrak. Njihovi izdelki in servisne storitve temeljijo na viziji prilagodljivosti, energijski učinkovitosti, delovni varnosti in ergonomski učinkovitosti.

Divizija vključuje globalno servisno mrežo in inovativni razvojni oddelek, ki skrbi za neprestano produktivnost in razvoj rešitev za industrijske aplikacije. V tesnem sodelovanju s svojimi strankami in poslovnimi partnerji dosega Atlas Copco odlične rezultate.

“Fordova vozila naši serviserji uporabljajo vsak dan kot servisno delavnico. S kombiji so zelo zadovoljni, saj so praktični, uporabni, prostorni ter ekonomični. Zadovoljni so z opremo in kabino, saj se počutijo kot v osebnem vozilu,” je povedal naš sogovornik pri Atlas Copcu.