PCBontime – zanesljiv dostavnik je ključnega pomena

09. marca 2018

Podjetje PCBontime se ukvarja z dobavo plošč tiskanega vezja podjetjem, ki izdelujejo elektroniko. Dobavljajo enostranske, dvostranske in večplastne plošče tiskanega vezja preverjenih in svetovno znanih proizvajalcev. Od konkurence jih loči predvsem visoka raven storitve in zanesljivost, kar je potrebno tudi pri dostavnem vozilu, kot pravi direktor in vodja prodaje Marjan Zidar:

»Za nakup Fordovega dostavnega vozila smo se odločili predvsem zaradi potrebe po lastni logistični storitvi od naših do kupčevih vrat. Express dostave, ki jih ponujajo logistična podjetja, enostavno niso več dovolj dobra rešitev zaradi različnih dejavnikov kot so hitrost, kakovost prevoza in pa predvsem skrb, da poslani izdelki pridejo do cilja nepoškodovani. Zaradi tega smo se odločili, da večino svojih pošiljk dostavimo sami, pri tem pa je dober in zanesljiv dostavni avto ključnega pomena.«

Podjetje PCBontime od prvega dne dalje skrbi za visok nivo kakovosti tudi na promocijski strani.  Zaradi tega je tudi bila samoumevna odločitev za polepitev dostavnega vozila v prepoznavnih barvah podjetja. Radi smo namreč videni in opaženi, ko naša pošiljka prispe na cilj takrat, ko smo obljubili.