Novi Ford EcoSport je še bolj samozavesten in udoben

06. septembra 2017

Nov športni terenec Ford Ecosport.

Ford je danes predstavil novega kompaktnega športnega terenca (SUV) Ford EcoSport, ki bo proti koncu leta z izboljšano vsestranskostjo in zmogljivostjo, prefinjenim oblikovanjem in dovršenimi tehnologijami navduševal uporabnike v Evropi.

Novi Ford EcoSport je prvič na voljo s Fordovim inteligentnim štirikolesnim pogonom za boljši oprijem na asfaltu in terenu, dopolnjuje pa ga napredni novi 1,5-litrski dizelski motor EcoBlue s 125 KM in optimalnejšimi izpusti CO2.*

Prav tako prvič je na voljo športno oblikovana različica EcoSport ST‑Line s potezami oddelka Ford Performance, novi Ford EcoSport pa prinaša tudi tehnologije za pomoč vozniku, vključno s sistemom za povezave SYNC 3, tempomatom z nastavljivim omejevalnikom hitrosti in kamero za prikaz območja za vozilom.

Novi model z izboljšano dinamiko ter robato in obenem prefinjeno oblikovano zunanjostjo je na voljo v 12 smelih barvah in nudi še več možnosti za osebni pečat – vključno s kontrastno barvo strehe, ki zajema tudi stebričke oken, zgornji del okvirja vrat, strešni spojler in zunanji ogledali. Na uporabnika osredotočena prestižnejša nova notranjost zagotavlja vrhunsko izkušnjo tako za voznika kot za sopotnike in pritegne z lebdečim sredinskim 8-palčnim zaslonom na dotik, ogrevanim volanom in dovršenimi rešitvami za shranjevanje, kot je nastavljivo dno prtljažnika.

“Ford je od leta 2014, ko smo model uvedli v tej regiji, v Evropi prodal 150.000 kompaktnih športnih terencev EcoSport, lani pa se je prodaja povečala za 40 odstotkov,” je povedal Steven Armstrong, podpredsednik skupine in predsednik družbe Ford Motor Company za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko. “Novi Ford EcoSport nudi uporabnikom še več sloga, udobja, zmogljivosti in izbire – funkcionalnost robatega SUV-ja uspešno združuje s praktičnostjo mestnega avta.”

Preberi celoten prispevek >

Vir: Cestni-dirkac.com