Ilka Štuhec novim uspehom naproti s Ford S-Maxom

21. februarja 2017

Smučarska prvakinja je prevzela novo vozilo

Ilka Štuhec, svetovna prvakinja v smuku, je skupaj z ekipo obiskala Avtomarket Rebernik v Breznu, in spregovorila o dogodkih v St. Moritzu. Na novinarska vprašanja sta odgovorili tudi njena mama, trenerka in serviserka Darja Črnko ter kineziologinja Anja Šešum. Ilka se bo s svojo ekipo kmalu podala na pot za novimi uspehi, kmalu namreč sledijo nove tekme svetovnega pokala. Ob tej priložnosti je Avtomarket Rebernik Ilki v uporabo podaril osebno vozilo Ford S-Max.

Marjana in Peter Rebernik, lastnika podjetja Avtomarket Rebernik, ki že več kot dvajset let zelo uspešno vodita prodajo Fordovih vozil, sta se tudi zaradi dobrega sodelovanja v preteklosti z ekipo, odločila podpreti izjemen športni talent Ilke Štuhec in ji olajšati vsakodnevne poti s sponzorskim vozilom Ford S-MAX Titanium 2.0 TDCi. Kreativna ekipa Ilke Štuhec je poskrbela za vpadljivo, prepoznavno grafično podobo vozila, katerega boste v prihodnje zagotovo veliko srečevali po Sloveniji in v tujini.

»Ilko in njeno mamo dobro poznamo že vrsto let, saj nas je veselje do smučanja družilo tudi na osebni ravni. Ker se zavedamo, da je pot vrhunskega športnika težka, polna izzivov in pri Ilki poplačana z vrhunskimi dosežki, smo se odločili, da še dodatno poskrbimo za varnost in udobje ekipe z najnovejšim Ford S-MAXom. Prepričan sem, da nas bo Ilka še naprej razveseljevala s svojo pozitivno naravnanostjo in novimi vrhunskimi dosežki. Pri premagovanju prihodnjih izzivov ji ekipa Avtomarket Rebernik želi vso srečo,« je dodal Peter Rebernik, direktor podjetja Avtomarket Rebernik.

Več o dogajanju na tiskovni konferenci >

Ford Slovenija s svoji trgovci že vrsto let podpira slovenske smučarje. Preberi več.

Sodelovanje Forda in Smučarske zveze se nadaljuje tudi v sezoni 2019/20 Ilka Štuhec: »Model S-MAX vozim že 3 leta. Že na prvi pogled sva si bila všeč in sva se začutila. Kot je pomembno, da imam dobre občutke na snegu, je zame zelo pomembno, da se dobro in udobno počutim med vožnjo. Udobje notranjosti in prostornost mi največ pomenita, ker mi dajeta občutek svobode. Odlične vozne lastnosti so tiste, ki zadovoljstvo vrhunsko dopolnijo.«

 

 

Ford S-max je idelen za aktivne družine.