Snemanje oglasa z Ilko Štuhec

21. avgusta 2017

Ilka Štuhec se je tokrat namesto po progi za Zlato lisico s Kugo zapodila po strmini navzgor. V videu si oglejte, kako je doživela vožnjo.

Oglasni video bo prikazal vožnjo po strmini, a tokrat navzgor! Postavljena so startna vratca, čas teče. Kot bi bili na tekmi v smuku. Ilka Štuhec v svoji Kugi. In start. Ilka svojo Kugo z inteligentnim pogonom na štiri kolesa AWD zapelje po progi navzgor, mimo rdečih in modrih vratc, čez kuclje, po ravnini, do cilja na vrhu.

Na poti se zgodi marsikaj, pokajo veje, letijo kamenčki, prod, vidimo dronske posnetke njenega vijuganja, dinamika, pri čemer prikažemo vse čare in lepote naravnega ambienta, ki ga pozimi redko zaznamo. Ves čas so na progi vratca, vse deluje tako, kot da Ilka dejansko vozi smuk navzgor. V avtu Ilka izrazi svoje karakteristike: nagajivost z navihanimi nasmeški, trmo z ostrim pogledom, predvsem pa vztrajnost. Tako bo naš spot pokazal, kaj vse Ilka doživi v njeni običajni snežni vožnji in česa ne vidimo, ker ostane skrito pod čelado in očali.

Prispevek je bil objavljen v reviji Ford Magazine poletje 2017 >

Prelistaj aktualno številko revije Ford Magazine >