Več svobode pri potovanju s strešnimi šotori

21. junija 2024

Vse bolj popularni postajajo strešni šotori, ki vam pri potovanju omogočajo več svobode.

Zakaj je strešni šotor bolj priročen od klasičnega šotora?

Razlogov je več. Postavljanje in pospravljanje je neprimerljivo hitrejše kot pri klasičnem šotoru. Obstajajo strešni šotori, ki se postavijo v manj kot 5 minutah! Poleg tega boste iz višine vozila imeli lepši razgled, kot če bi bili na tleh, v vaš šotor pa bo prišlo tudi manj žuželk.

Tudi sam transport strešnega šotora je enostavnejši in bolj udoben kot prevoz kamp prikolice. Zaradi strešnega šotora in upora vetra se lahko nekoliko poveča poraba goriva, pa vendar je poraba še vedno nižja v primerjavi z vleko kamp prikolice.

Strešni šotor za Kugo, Focusa karavana in Rangerja

V ponudbi imamo 2 različna strešna šotora, ki sta primerna za vozila kot so Kuga, Focus karavan in Ranger ter še en šotor za zadnji del vozila. Preverite katalog dodatne opreme TUKAJ.

Strešni šotor Thule® * Tepui Ayer z lestvijo

Ta šotor je primeren za 2 osebi, ima vzmetnico iz pene z visoko gostoto ter komarnik, njegova tkanina pa je zaščitena s posebno zaščito proti UV žarkom in plesni. Še posebej primeren za namestitev na Ford Kugi.

Več svobode pri potovanju s strešnimi šotori
Strešni šotor Thule

ARB Strešni šotor z lestvijo

Še posebej primeren za potovanje z Rangerjem. Sicer je šotor je idealen za namestitev 2 oseb in se zelo enostavno postavi.

Več svobode pri potovanju s strešnimi šotori
ARB strešni šotor

Napier šotor za zadnji del vozila

Idealna izbira v primeru potovanja s karavanom ali Rangerjem, kjer je v vozilu dovolj prostora za spanje. Šotor se zato namesti na zadnji del vozila in še dodatno poveča vaš prostor.

Več svobode pri potovanju s strešnimi šotori
Šotor za zadnji del vozila

Nedavno smo se razveselili prihoda nove izvedenke vozila Ford Ranger – Tremor, ki je idealna za vožnjo po brezpotjih. Spoznajte Ranger Tremor še danes. Zapeljite se na test ali pa izberite svojega iz zaloge.