Mustang na digitalnem povodcu

22. aprila 2024

Vizije iz ne tako starih filmov postajajo resnične. Danes sta avto in voznik povezana tudi v digitalnem svetu. To se kar najbolje odraža pri vozilu Mustang Mach-E, ki je opremljen z najnaprednejšimi tehnologijami.

Avtor prispevka: Andrej Leban, Žurnal24

“Česa je predstavnik nove generacije vozil že sposoben, sem preveril pri Ford Mustangu Mach-E, njegovem informacijsko-zabavnem sistemu Sync ter pripadajoči FordPass aplikaciji za telefon. Da gre za zelo sodoben pristop k povezovanju med lastnikom in avtom, dokazuje od zunaj in od znotraj.

Osnova za uspešno komunikacijo pa je vaš pametni telefon. Aplikacija FordPass je namreč vstopnica za povezavo med lastniki in vsemi Fordovimi modeli zadnje generacije, saj praktično vsi že omogočajo vsaj nekaj funkcij, do katerih lahko lastnik dostopa na daljavo in spremlja lokacijo ter status vozila.

Nastavitev FordPass aplikacije je razumljivo in grafično enostavno pelje čez proces registracije novega uporabnika ter vnašanja novega vozila kar s pomočjo fotografije VIN kode. Edini večji manko aplikacije je, da je le delno prevedena v slovenski jezik, tudi grafični vmesniki v novodobnih Fordih še ne upoštevajo slovenskega jezika. A tudi to področje se bo zaradi zahtev EU prej ali slej spremenilo.” je napisal Andrej Leban, ki je preizkušal najnaprednejše tehnologije vozila Mustang Mach-E in opcije povezljivosti tudi z ostalimi napravami.

Mustang na digitalnem povodcu
Avtor fotografije: Saša Despot

Preberite celoten članek in odkrijte, kaj vse je na testu Mustanga Mach-E o njem odkril novinar Žurnal24, Andrej Leban.

Dopustite, da Mustang Mach-E navduši tudi vas. Prijavite se na testno vožnjo še danes na strani Prvaizbira.si in obiščite vašega najbližjega trgovca z vozili Ford.