Razveselili se bomo tudi električnega Tourneo Courierja

17. septembra 2023

Novi Tourneo Courier prihaja v različici z električnim ali bencinskim motorjem.

Petsedežnik, izdelan za pustolovščine in pripravljen za igro. Zasnova, navdihnjena po športnih terencih ponuja veliko prostora za potnike in njihovo prtljago. Kljub kompaktnim dimenzijam se novi Tourneo Courier v mestu odlično izkaže. Odlikuje ga prefinjen, povsem električni pogonski sklop, ki ga dopolnjuje široka paleta digitalnih izkušenj in povezanih funkcij, ki bodo naredile lastništvo električnega vozila še bolj privlačno in dostopno.

Razveselili se bomo tudi električnega Tourneo Courierja
Notranjost vozila E-Tourneo Courier

E-Tourneo Courier je zasnovan povsem na novo, da bi zagotovili prostorno in praktično zasnovo. Prtljažni prostor je napram prejšnjemu Tourneo Courierju pridobil na prostoru – povečal se je za kar 44%! Kapacicteta prtljažnika tako zdaj znaša 570 litrov. Poleg tega bo imel tudi manjši prednji prtljažnik v velikosti 44 litrov.

Imate prikolico ali čoln? Odlično! E-Tourneo Courier vam omogoča vleko do 700 kilogramov težke prikolice.

Razveselili se bomo tudi električnega Tourneo Courierja
E-Tourneo Courier

Paleta vozil Ford bo bogatejša tudi za Tourneo Courierja z bencinskim motorjem. Njegova posebnost je nov sedemstopenjski samodejni menjalnik z dvojno sklopko, ki vam omogoča optimalno ravnovesje med uglajenim prestavljanjem in učinkovitim delovanjem.

Bodite med prvimi, ki boste obveščeni o prihodu novega E-Tourneo Courierja. Na obveščanje se prijavite tukaj.