3 ideje za jesenski vikend izlet

29. septembra 2023

Tudi vam kdaj zmanjka idej, kam na izlet? Za vas smo pripravili tri lokacije, ki so najlažje dostopne z avtomobilom in obkrožene z lepo naravo.

PODČETRTEK

Lokacija, ki je pravi raj za vse ljubitelje narave, kulinarike, živali in vodnih doživetij. Nahranite jelene, poskusite čokolado iz tamkajšnje čokoladnice in se sprostite v bližnjem termalnem središču.

LIPICA

Na tej destinaciji vam zagotovo ne bo dolgčas, saj ponuja mnogo aktivnosti za obiskovalce vseh starosti. Preizkusite se v jahanju, golfu ali pa se sprehodite po poučni poti Živega muzeja Krasa.

PLANICA IN TAMAR

Idealna lokacija za vse pustolovce in ljubitelje narave. Podajte se na adrenalinski spust po jeklenici in doživite občutke svetovnih smučarskih skakalcev, ki se spuščajo po tej legendarni letalnici. Nadihajte se svežega zraka in se sprehodite do doline Tamar, kjer se lahko okrepčate v tamkajšnjem planinskem domu.


Zapeljite se na vikend izlet s Ford Kugo, ki vas bo navdušila s svojo vozno dinamiko in bogato serijsko opremo. Zapeljite jo na test in izberite svojo iz zaloge.

3 ideje za jesenski vikend izlet