FordPass – vaš vsakdanji pomočnik pri upravljanju z vozilom

09. avgusta 2023

FordPass je aplikacija, ki vam omogoča, da ste z vašim jeklenim konjičkom vedno povezani. V kolikor ima vaše vozilo vgrajen FordPass modem, naložite aplikacijo FordPass iz tržnice z aplikacijami še danes, saj vam slednja lahko olajša vaš vsakdan.

Aplikacija FordPass je na voljo za uporabnike sistema Android in iOS in jo lahko enostavno naložite na vašo napravo iz tržnice z aplikacijami.

Predstavljamo vam ključne prednosti uporabe aplikacije Fordpass:

ODKLENITE VOZILO KAR S TELEFONOM

Časi iskanja ključev so mimo. Odslej lahko vozilo odklenete kar preko aplikacije FordPass. Avto bo prepoznal vašo mobilno napravo kot bi šlo za pravi ključ. Poleg tega tehnologija vsebuje tudi visoko zaščito pred zlorabami.

PRIKAZ PREOSTALEGA DOSEGA

Imate električni avto in niste prepričani, koliko energije vam je še ostalo? Podatek o skupnem dosegu je v aplikaciji vedno na voljo za električna vozila in priključne hibride. Pri nekaterih modelih pomaga tudi umetna inteligenca, ki na podlagi vremenske napovedi, sloga vožnje in ostalih podatkov natančno napove, kdaj bo potrebno napolniti baterijo.

V kolikor imate vozilo s termičnim motorjem, boste v aplikaciji lahko spremljali nivo goriva v tanku. Imate vozilo z avtomatskim menjalnikom? Na daljavo lahko celo zaženete motor!

FordPass – vaš vsakdanji pomočnik pri upravljanju z vozilom

ŠE LAŽJE NAČRTOVANJE POTI IN ISKANJE POLNILNICE

Na poti lahko enostavno poiščete primerno električno polnilnico in informacije o vrsti priključka. Ko boste vozilo priklopili, boste v aplikaciji lahko spremljali raven napolnjenosti baterije. Ko bo baterija napolnjena do želenega procenta, vas bo aplikacija o tem obvestila.

NAČRTUJTE ODHOD

V aplikaciji lahko načrtujete tudi odhod. Električni avto ali priključni hibrid bo tako idealno izkoristil čas in način polnjenja. To vam omogoča kar se da maksimalno ohranjanje zdravja baterije.

PRIPRAVITE VOZILO NA VOŽNJO

V mrzlih dneh lahko kar preko aplikacije zaženete motor in vključite ogrevanje kabine. Prav tako jo lahko tudi ohladite, v kolikor je to potrebno. Omenjena lastnost je na voljo v vozilih z avtomatskim menjalnikom.

JASEN PREGLED LOKACIJE VOZILA

Ste pozabili kje  ste parkirali vaše vozilo? Nič hudega. FordPass ve, kje se nahaja. V kolikor je bilo vaše vozilo ukradeno, lahko to prijavite v aplikaciji in določene funkcionalnosti vozila bodo onemogočene.

FordPass – vaš vsakdanji pomočnik pri upravljanju z vozilom

ČAS ZA SERVIS

V aplikaciji lahko nadzirate tudi stanje vašega avtomobila. Aplikacija vam bo sporočila kdaj je čas za servis. V kolikor je vozilo v okvari, vam bo aplikacija celo sporočila katere opozorilne lučke so se prižgale.

Več o aplikaciji FordPass:

*Določene funkcije, ki so prikazane na posnetku niso na voljo za naš trg.

Ste že preizkusili aplikacijo FordPass? Preizkusite jo na naslednji testni vožnji z vozili Ford.