Ford Puma: igrivi crossover športnega duha

28. julija 2023

Iščete simpatičen avto, ki ni premajhen niti prevelik? Potrebujete dodaten prostor v prtljažnem prostoru? Potem vas bo navdušila atraktivna Ford Puma, ki ima enega izmed večjih prtljažnih prostorov v svojem razredu.

Spoznajte 3 ključne prednosti vozila Ford Puma 👇

1. Napredna blaga hibridna tehnologija

Se spogledujete z električno prihodnostjo in želite nekaj prispevati k ohranjanju narave z zmanjšanjem izpustov? Navdušila vas bo blaga hibridna tehnologija, ki deluje v kombinaciji z nagrajenim EcoBoost bencinskim motorjem. Blaga hibridna tehnologija uporablja majhen elektromotor in 48-voltno baterijo. Slednje ni potrebno posebej polniti, saj se polni sama med vožnjo. Elektromotor zagotavlja dodatno podporo bencinskemu motorju in pomaga izboljšati njegovo varčnost ter zmanjšuje količino izpustov CO2.
Tako bo poraba goriva precej nižja, še posebej, če boste sledili smernicam za Eco vožnjo, ki je eden izmed načinov vožnje, ki ga omogoča Ford Puma.

2. Visoka varnost za vas in za ostale udeležence v prometu

Ford Puma zagotavlja najvišji nivo varnosti s kar dvanajstimi ultrazvočnimi senzorji, tremi radarji in dvema kamerama, ki delujejo skladno s tehnologijo Ford Co-Pilot360 in znatno prispevajo k zaščiti potnikov in drugih udeležencev v prometu. Ford Puma ima bogato serijsko opremo, ki vključuje tudi mnogo asistenčnih sistemov. Med drugim sistem za preprečevanje trčenja, zaviranje po trčenju, pomoč pri vzdrževanju smeri, inteligentni tempomat in še mnoge druge.

3. Skrivni predal MegaBox

Ford Puma ima v svojem razredu enega izmed večjih prtljažnih prostorov. Slednji obsega 456 litrov prostora, vanj pa lahko spravite predmete široke do enega metra. Ustvarjena za aktivne uporabnike, Ford Puma navdušuje še s skrivnim predalom MegaBox, ki dodatno poveča kapaciteto prtljažnega prostora za 80 litrov. Predal MegaBox vas bo navdušil zlasti v primeru prevoza umazanih predmetov ali predmetov, ki utegnejo puščati vodo. MegaBox namreč vsebuje odprtino skozi katero lahko voda nemoteno odteka, poleg tega pa ga lahko tudi operete. V vročih dneh lahko MegaBox služi tudi kot mini hladilnik – vanj nasujete led in že v trenutku lahko hladite vašo najljubšo pijačo.  Neprecenljiv dodatek za piknik v naravi, kajne?

Izkoristite poletni utrip z odličnimi prihranki ob nakupu Ford Pume iz zaloge. Izberite svojo še danes. Na voljo na prvaizbira.si