Družine, pozor! To je naslednik družinskih enoprostorcev

29. julija 2023

Opažate, da se klasični družinski enoprostorci umikajo iz aktualnih ponudb? Ko iščete najboljšega naslednika, ne prezrite vozila Ford Tourneo Connect, ki kar najbolje zadovoljuje potrebe segmenta večjih družin, na drugi strani pa je vsestransko uporaben tudi v poslovnem življenju.

1. Potrebujete veliko prostora? Rešitev je Ford Tourneo Connect.

Ford Tourneo Connect je idealen za vse, ki potrebujete veliko prostora. Na voljo je v klasični in podaljšani različici. Slednja omogoča tudi dodatna dva sedeža in je zato idealna za velike družine. Kapaciteta prtljažnega prostora znaša do 3.105 litrov v primeru poklopljenih dodatnih dveh sedežev, sicer pa omogoča shranjevanje v obsegu 2.556 litrov.

Družine, pozor! To je naslednik družinskih enoprostorcev

2. Trije nivoji opreme, za še boljšo priročnost in najvišjo varnost.

Na voljo so tri različice vozila: Titanium, Active in Sport.  Vsem je skupna bogata varnostna oprema, ki vključuje sistem za preprečevanje naleta s funkcijo zaviranja v sili, sistem za nadzor zbranosti voznika, asistenca za križišča s samodejnim zaviranjem ob nevarnosti trka, pomoč pri speljevanju v klanec in še mnoge druge funkcionalnosti.
Ford Tourneo Connect je bil s strani neodvisne organizacije Euro NCAP ocenjen z najvišjo oceno na področju varnosti.

3. Možnost predelave v kategorijo N1

Usklajujete družinsko življenje s poslovnim in potrebujete vozilo za opravljanje dejavnosti? Vozilo Ford Tourneo Connect je možno predelati v kategorijo N1, torej manjše tovorno vozilo z največjo maso do  vključno 3,5 tone. To za vas prinaša večjo varnost, saj je potniška kabina ločena od tovornega prostora z zaščitno pregrado, poleg tega pa boste nekaj prihranili tudi na račun odbitka DDV, v primeru, da je lastnik vozila podjetje.

Prepričajte se o prostornosti in vsestranskosti vozila Ford Tourneo Connect in ga zapeljite na test.