4 razlogi zakaj je E-Transit prava izbira za vaš posel

29. junija 2023

Na slovenske ceste je letos prvič zapeljal E-Transit. Gre za električno različico vsem poznanega Fordovega največjega dostavnika - modela Transit, ki navdušuje na tisoče uporabnikov po vsem svetu. 

E-Transit je lahko odličen sopotnik pri vaših vsakodnevnih opravilih.

Tukaj so top štirje razlogi, zakaj izbrati E-Transita za vaš posel 👇

1. INTELIGENTNI DOSEG DO 317 KILOMETROV

E-Transit se ponaša z dosegom do 317 kilometrov z enim polnjenjem, kar je ta hip najboljši doseg električnega dostavnika na našem trgu. Za vas in vaš posel je E-Transit idealna izbira v kolikor svojo pot načrtujete in vam je vnaprej znana. V primeru, da na dan prevozite do 160 kilometrov je bojazen, da bi vam električne energije zmanjkalo, popolnoma odveč.

2. 40% PRIHRANEK PRI VZDRŽEVANJU

Ocenjujemo, da so stroški vzdrževanja E-Transita do 40% nižji napram Transitu na dizelsko gorivo. Nižji so stroški polnjenja (goriva) in vzdrževanja, pri nakupu E-Transita pa lahko prejmete tudi olajšave in subvencije. Priporočljiv je enoletni servisni interval, ki ga pri Fordu ponujamo brez omejitve kilometrov.

3. UPORABNE FUNKCIJE, KI VAM OLAJŠAJO VAŠ VSAKDAN

Sistem SYNC4 z velikim zaslonom. Vstop in zagon brez ključa. Regenerativno zaviranje. Pro Power v tovornem prostoru. Inteligentni doseg. Vse to so napredne funkcije, ki vam jih prinaša novi E-Transit in vam bodo olajšala vaša vsakdanja opravila.

4. PRIJAZEN DO VAS IN DO OKOLJA

E-Transit je zelo udobno lahko tovorno vozilo, ki deluje neslišno in s tem poskrbi za vaše dobro počutje tekom 8 urnega delovnika. Poleg tega je tudi prijazen do narave, saj s svojim delovanjem v okolje ne spušča škodljivih izpušnih plinov.

E-Transit seveda prinaša še več novosti in prednosti. Zapeljite ga na testno vožnjo in se prepričajte o njegovih kvalitetah.

Preberite celoten članek o E-Transitu tukaj.