Ford Puma dragulj v Vivid Ruby Edition

13. decembra 2022

Da bi videz Pume osupnil še več mimoidočih in mimovozečih ter da bi v našo priljubljeno paleto vozil v več odtenkih dodali še nekaj novosti.

Pri oblikovanju Ford Pume smo želeli, da bi poleg zagotavljanja odličnih voznih izkušenj prav povsod pritegnila občudovanje in pozornost tudi s svojo pojavo.

Da bi videz Pume osupnil še več mimoidočih in mimovozečih ter da bi v našo priljubljeno paleto vozil v več odtenkih dodali še nekaj novosti, z različico Vivid Ruby Edition predstavljamo dve novi nadvse kul barvni kombinaciji v več odtenkih.

Ford Puma dragulj v Vivid Ruby Edition
Barva karoserije Vivid Ruby je je zasnovana tako, da je ponoči videti globlja, temno rdeča, v sončni svetlobi pa zasije v bleščečih rubinastih odtenkih – kot pravi dragulj

Barva karoserije Vivid Ruby je nadgradnja naše živahne barve Hot Magenta in je zasnovana tako, da je ponoči videti globlja, temno rdeča, v sončni svetlobi pa zasije v bleščečih rubinastih odtenkih – kot pravi dragulj.

Privlačno barvo dopolnjuje izvedba s sijajno črno streho in 45,7 cm (18”) strojno obdelanimi platišči, ki so za osupljiv videz do zadnje podrobnosti usklajena s črnimi oblogami karoserije.

Za ljubitelje svetlejših barvnih odtenkov je na voljo različica z belo streho in 45,7 cm (18”) belimi strojno obdelanimi platišči. Svetlejši videz je v kontrastu s sijajno črnimi spodnjimi oblogami karoserije ter črno lakiranimi pokrovi ogledal in odbijači.

Večbarvna tematika se nadaljuje tudi v notranjosti, saj je oblazinjenje sedežev belo z rubinastimi kontrastnimi šivi, ki so usklajeni s privlačno zunanjostjo.

Ford Puma dragulj v Vivid Ruby Edition
Različica Vivid Ruby Edition je na voljo z enolitrskim motorjem EcoBoost z blagim hibridnim pogonom, ki razvije 155 KM.

Različica Vivid Ruby Edition je na voljo z enolitrskim motorjem EcoBoost z blagim hibridnim pogonom, ki razvije 114 kW (155 KM)1 – dopolnjuje ga samodejni menjalnik, da je zmogljivost prav tako privlačna kot eleganten videz.

www.ford.si

 

# # #

1 Puma ST-Line z 1,0-litrskim motorjem EcoBoost mHEV s 114 kW (155 KM): homologirani izpusti CO2 125–129 g/km (po WLTP), homologirana poraba goriva 5,5–5,9 l/100 km (po WLTP).

 Navedena poraba goriva/energije, izpusti CO2 in doseg z električnim pogonom po WLTP so izmerjeni v skladu s tehničnimi zahtevami in specifikacijami zadnje različice Evropskih uredb (EC) 715/2007 in (EU) 2017/1151. Uporabljeni standardni preskusni postopki omogočajo primerjavo med različnimi tipi vozil in različnimi proizvajalci.