#Ajda Smrekar in Ford Puma

23. decembra 2021

Vas zanima, kako se Ajda in Ford Puma znajdeta v mestu, naravi in pod žarometi? Vabljeni, da spoznate obe mački.

Je Ford Puma zapeljala Ajdo Smrekar ali je bilo obratno?

Z veseljem predstavljamo sodelovanje z Ajdo Smrekar, ki je članica ansambla MGL že od leta 2013. Simpatično Ajdo smo prvič spoznali že v Eni žlahtni štoriji, saj smo sodelovali pri snemanju uspešne nanizanke. Naše poti so se znova srečale, ko je ekipa Mangart pripravila drugi del priljubljene kriminalne nadaljevanke V imenu ljudstva, kjer Ajda igra pravnico Niko, ki počasi odkriva skrbno varovano družinsko skrivnost. Kaj vse se dogaja v nadaljevanju serije, bomo spoznali od februarja naprej, ko bo V imenu ljudstva II predvajana na RTV Slovenija.

#Ajda Smrekar in Ford Puma
Glavna junakinja nas je v svet kriminala v seriji V Imenu Ljudstva II popeljala z atraktivno Ford Pumo.

Glavna junakinja nas je tokrat v svet kriminala popeljala z atraktivno Ford Pumo. Pričela se je nova zgodba oziroma sodelovanje med Fordom in Ajdo Smrekar. Ko so na setu ugasnili žaromete, je Ajda še kar malo podaljšala druženje s Ford Pumo in se že med snemanjem nadaljevanke odločila, da je Puma prava izbira za njen vsakdan in da bi ta avto najraje videla parkiran v svoji garaži.

#Ajda Smrekar in Ford Puma
Ford Puma je prava izbira za Ajdin vsakdan, zato bi ta avto najraje videla parkiran v svoji garaži.

Pred vami je torej neponovljiva, simpatična zgodba, ki smo jo zasnovali skupaj z ekipo Warehouse, kjer smo povezali glavne karakteristike Forda Pume in Ajdin aktiven življenjski slog.

Vas zanima, kako se Ajda in Ford Puma znajdeta v mestu, naravi in pod žarometi?

Vabljeni, da ju spoznate. V mestu in naravi.

Ford Puma krade poglede

Ford Puma bo poskrbela za številna dodatna pozitivna presenečenja takoj, ko sedete za volan. Prijeten objem voznikovega sedeža, ergonomija vseh tipk ter sodoben avdio sistem pričarajo zelo domače, udobno okolje. Ford je v Pumi dokazal, da zna združiti dva svetova: odlične vozne lastnosti in uporabnost v dimenzijsko manjšem paketu.

#Ajda Smrekar in Ford Puma
Ford je v novi Pumi dokazal, da zna združiti dva svetova: odlične vozne lastnosti in uporabnost v dimenzijsko manjšem paketu

Kaj vas bo prepričalo?

Vrhunske vozne lastnosti, privlačna in mikavna podoba, združena s premišljeno funkcionalnostjo; posebej opozarjamo na uporabnost in priročnost prtljažnika, ki zagotavlja vsestranskost na vsakem koraku. Vozilo je opremljeno s sodobno tehnologijo in bogatim naborom asistenčnih sistemov.