Jubilejna ponudba Fordovih vozil s 100-letnim bonusom

30. junija 2021

Naj vam zaupamo, da letos praznujemo pomemben jubilej blagovne znamke Ford, saj beležimo 100. obletnico registracije blagovne znamke Ford v Ljubljani.

V stotih letih se je marsikaj spremenilo. A dobre stvari ostajajo! Ideje Henrya Forda ostajajo žive, velike vizije se ohranjajo in razvijajo naprej. Pred nami so pomembne prelomnice v svetu avtomobilizma, ko nas bo na vsakem koraku spremljala elektrifikacija vozil in sodobna mobilnost.


Vabimo vas, da preverite jubilejno ponudbo Fordovih vozil s 100-letnim bonusom ob 100. obletnici znamke Ford v Sloveniji.

Izberite svojega na prvaizbira.si ali pri pooblaščenem trgovcu z vozili Ford.

Ford Kuga – priključni hibrid

Jubilejna ponudba Fordovih vozil s 100-letnim bonusom

Izberite samosvojo Ford Kugo – Fordov najbolj elektrificiran model do sedaj. Odlikuje jo aerodinamično oblikovanje zunanjosti, ki s sodobnimi proporci prestižnega razreda obljublja še več prostornosti in udobja. Ponaša se z obilico prostora zadaj, saj lahko prostor prilagajate s pomično zadnjo klopjo za kar 12 cm in tako razveselite preostale sopotnike z vrhunskim udobjem.

Ford Kuga je lahko vaša s stoletnim jubilejnim bonusom do 7.400 eur in možnostjo financiranja brez pologa.

Ford Focus – premaguje preostalo konkurenco

Jubilejna ponudba Fordovih vozil s 100-letnim bonusom

Ford Focus je najboljša izbira v tem segmentu. Da je najboljši, je potrdila strokovna javnost pred tremi leti, ko je osvojil lovoriko Slovenski avto leta. Takrat je osvojil vse možne točke. Letos pa lahko k tej zmagi prištejemo še prvo mesto v Prima testu. Gre za primerjalni test, ki ga redno izvaja kar 9 različnih medijev, kjer primerjajo skoraj vse modele v segmentu, zato je zmaga še toliko bolj pomembna.

Ford Focus vas bo presenetil z odlično ergonomijo in kakovostnimi materiali, kjer pri obliki ne zmanjka prostornosti. Prtljažnik je po uporabnosti pri vrhu, sploh, če podremo zadnje sedeže. Novi Focus je digitaliziran in celo najboljši, ko je treba povezati avto in telefon. Ford Focus je na cesti odličen in zelo zmogljiv, a hkrati s sodobnimi motorji tudi varčen.

Ford Focus je lahko vaš s stoletnim jubilejnim bonusom do 4.700 eur in možnostjo financiranja brez pologa.

Ford Puma – iskrivost, ki preseneti

Jubilejna ponudba Fordovih vozil s 100-letnim bonusom

 Izberite Ford Pumo, crossover z navdihom športnih terencev, ki se ne ustraši mestnih ulic, niti gorskih zavitih cest.

Vozilo stavi predvsem na odlične vozne lastnosti, praktičnost, vsestranskost, pametno uporabljen prostor, tehnološko naprednost, prefinjen in učinkovit hibridni pogon ter sodoben dizajn s karizmatičnimi in aerodinamičnimi oblikami.

Ford Puma zagotavlja aktivno življenje posameznika in vam pomaga kar najbolje izkoristiti dinamičen tempo sodobnega vsakdana.

Ford Puma je lahko vaša s stoletnim jubilejnim bonusom do 4.900 eur in možnostjo financiranja brez pologa.