Ford EcoSport je odlična nagrada

12. februarja 2021

Res, da je minilo že nekaj časa od kar sem prejel ključe novega Ford EcoSporta, vendar še vedno rad podoživim vse trenutke, ko sem prejel obvestilo o osvojeni nagradi.

Avtor tekst: g. Jerbica

Foto: Uroš Modlic

Izjemna nagrada je v našo družino prišla v pravem času za odličen zaključek leta 2020. Moram priznati, da je bilo zadnje leto kar burno in stresno.

Ford EcoSport je odlična nagrada

Sedaj, ko je vse že za nami in imam pred seboj polno novih izzivov, je te spomine lažje obujati, saj se je na koncu vse lepo izteklo. Ravno pred enim letom, ko sem zadel nagrado sem dobil odpoved službe zaradi ukinitve oddelka. V času prevzema nagrade pa ravno tako minilo ravno eno leto, kar sem prvič v življenju pristal  na zavodu za zaposlovanje.

Ker nisem dobil zaposlitve takoj v začetku lanskega leta je situacija z epidemijo iskanje službe še malo podaljšala. Poleti sem nastopil novo službo, življenje se je kolikor toliko vrnilo v ustaljene tirnice, novembra pa sem prebolel še Covid. Tudi december nam z obilnim dežjem ni prizanesel in smo merili centimetre višine vode, vendar nam je bilo k sreči s poplavami prizaneseno.

In tu je že zaključek leta, ki je bil fantastičen in je družini pričaral lep predbožični večer. Pri nas tradicionalno praznujemo predbožično večerjo, kjer hčerke pripravijo tudi glasbeni nastop.

Ford EcoSport je odlična nagrada

Da smo osvojili glavno nagrado Ford EcoSport v okvirju nagradne igre Merkur ni vedel nihče v družini, niti žena. To je bila le moja velika božična skrivnost.

Ford EcoSport je odlična nagrada

Ko sem novi Ford EcoSport prevzel v Ljubljani, mi ga je uspelo pretihotapiti na dvorišče in v garažo, tako da ga nihče ni opazil. Na božični večer pa sem organiziral igro ‘Lov za zakladom’ in moja dekleta pripeljal vse do garaže, kjer je bila velika skrivnost razkrita.

Ford EcoSport je odlična nagrada

Dekleta in žena so bile res presenečene in veselje je bilo nepopisno!

Že naslednji dan smo se z novim Ford EcoSportom odpravili na štajersko do sorodnikov, kjer smo ulovili tudi že prvi sneg. V vožnji smo vsi neizmerno uživali in se prvič peljali s Fordom na daljši izlet. Moram priznati, da je bila vožnja udobna in zabavna. Prav hitro sem se novega avtomobila navadil.

Ob tej priložnosti, se vsem še enkrat lepo zahvaljujem za osvojeno nagrado. Pa se je le splačalo biti dolgoletni komitent Merkurja.