Trinajst let sodelovanja z ZPM Ljubljana Moste-Polje

21. decembra 2020

Če po ljudskih izročilih številka 13 ni ravno srečna - pa mirno lahko povem, da naši ZPM Ljubljana Moste Polje prinaša srečo. Kajti podjetje Summit Motors Ljubljana je z nami že pravljično trinajsto leto zapored v prizadevanjih za enake možnosti otrok, mladih in družin.

Vsebino pripravila: Anita Ogulin s sodelavci ZPM Ljubljana Moste-Polje

Trinajst let mineva – odkar ste prijazno pristopili k programom in projektom – ki otrokom vračajo prihodnost, družinam dostojanstvo, vsem skupaj pa moč – za lepšo in trdnejšo skupno prihodnost.

Na desettisoče otrok in družin je ekipa  ZPM Ljubljana Moste Polje tudi zavoljo vaše plemenitosti  in konkretne pomoči v vozilih – usmerila na pravo, lepšo, boljšo in učinkovito pot v življenje, s tem pa vračanje družbi.

Trinajst let sodelovanja z ZPM Ljubljana Moste-Polje

Ford C-MAX za pravi namen

Zavoljo vozil, ki smo jih skrbno upravljali, smo zmogli varne važnje in prevoze. Pa naj si bo hrane in drugih materialnih dobrin, otrok, staršev in vsega s čimer smo lahko varno in učinkovito prispeli do vsakega cilja, do vsakega še tako zakotnega dela naše dežele, kjer so nas potrebovali. In nepredstavljivo vesele in hkrati varne in srečne so bile tudi vožnje otrok na letovanja in iz njih, na potovanja in iz njih, skratka – po Sloveniji in tujini.

Imeto varno vozilo kot je Ford ni samoumevno. In ker je varno, ker je udobno, ker je tudi varčno – smo ves čas tudi priporočali nakup vozila Ford našim sorodnikom, prijateljem, znancem, tudi donatorjem – ki so ga potrebovali za osebne ali službene prevoze. In lahko zatrdim, da  smo ustvarili družino Fordovih uporabnikov.

Trinajst let sodelovanja z ZPM Ljubljana Moste-Polje
Če po ljudskih izročilih številka 13 ni ravno srečna – pa mirno lahko povem, da naši ZPM Ljubljana Moste Polje prinaša srečo. Kajti podjetje Summit Motors Ljubljana je z nami je že pravljično trinajsto leto zapored v prizadevanjih za enake možnosti otrok, mladih in družin.

Sodelovanje, ki traja že 13. leto

Tudi naš ZPM je uporabnik vozila Ford C-MAX. Ki pa je za obseg pomoči, ki jih nudimo prebivalcem Slovenije absolutno premalo. Zato na ZPM Ljubljana Moste Polje uporabljamo vozilo, katerega najem in servise nam prijazno donirate in kot sem dejala, s tem pomagate – da smo še bolj učinkoviti v takojšnjih podporah in pomoči, ki pa so zares vsestranske-otrokom in družinam, ki nas potrebujejo.

Leto, ki mineva pa je bilo zares posebno. Lahko bi dejali tudi tragično. Svetovna pandemija je tako zelo posegla po usodah družin Slovenije, ki so že poprej živele tik nad robom preživetja, da je z besedami težko opisljivo. Zato smo z vašim Ford C-maxom dosegali zares najtežje zgodbe in mnogokrat preprečili tudi tragedije. Žal ne vseh.  Vsekakor pa smo učinkovito lahko umikali otroke iz družin, kjer so bili življenjsko ogroženi, dovažali hrano in dobrine, ki jih preprosto potrebujejo za osnovno preživetje.


“Za vsa leta in še posebno to leto vaše podpore – se vam iz srca in iskreno zahvaljujem v svojem imenu, imenu staršev in otrok in seveda v imenu cele ekipe ZPM Ljubljana Moste Polje.  Kajti ni kotička v Sloveniji, ki ga vaša vozila ne bi obiskala zato, da je pomagala ljudem. In seveda največ vaša dragocena vozila upravljam prav sama – s sopotniki, ki potrebujejo podporo,” je ob prevzemu novega vozila dejal Anita ogulin.

Trinajst let sodelovanja z ZPM Ljubljana Moste-Polje
Z varnimi, lepimi in udobnimi vozili, ki nam jih zaupajo v uporabo – varno dostopamo in prevažamo potrebne dobrine družinam v stiski v programu Veriga dobrih ljudi po vsej Sloveniji. . Zato vodstvu in kolektivu Summit Motors Ljubljana iskrena in srčna hvala za vso podporo in pomoč – ki zame in vse nas pomeni to za kar se najbolj trudimo – varnost in enakost.