Test: Ford Ranger Wildtrak – Cestni dirkač

18. oktobra 2020

Ranger Wildtrak - posebno doživetje in razkritje ekipe Cestni dirkač. Poleti so nama pri Fordu rekli: “fanta, tole mašino pa res morata preizkusiti”. In sva ga!

Vir: www.cestni-dirkac.com

Zgodba poltovornjakov, kot jih imenujejo čez ta veliko “lužo”, nama je že malce znana. Pred leti sva namreč svoje izkušnje z Rangerjem že nabirala pri Bullbarsih iz Trzina. Letos poleti pa je na vrsto prišel Ford Ranger Wildtrak, katerega sva z veseljem zapeljala na brezpotje.

Test: Ford Ranger Wildtrak – Cestni dirkač
Ranger je avto, ki te preseneti na vsakem koraku in brez težav lahko rečem, da je to popolna izbira za vse avanturistične duše.

Kmalu zatem se nama je porajalo vprašanje:

Kkakšne izzive se lahko postavi avtomobilu, ki zmore mnogo več kot običjani, s katerimi imava največ opravka? In večer pred prevzemom se nama je začelo v glavi kar bliskati, vsi dnevi so bili zapolnjeni in Ranger pri nama ni imel počitka.

Gre namreč za Rangerja z najvišjim paketom opreme Wildtrak (če iz boja odstranimo Raptorja), ki je nekaj časa nazaj doživel blagi “facelift”. Spremenili so sprednji spodnji del in spremenili izgled LED meglenke in okrasnih obrob. Za varnejšo vožnjo v nočnem času zdaj poskrbijo ksenonski žarometi. Siva plastična maska pred hladnilinkom motorja ima po novem po sredini dve letvici in v isti barvni kombinaciji so tudi ohišji zunanjih ogledal ter zadnji odbijač.

Kje vse sta preizkusila kvalitete Ford Rangerja Wildtraka si preberite: Ford Ranger Wildtrak – Cestni dirkač