Epski Ranger Raptor navdušil Continentalove nagrajence

04. novembra 2019

Trije nagrajenci so za volanom Forda Ranger Raptor opremljen z vrhunskimi pnevmatikami General Tire, občutili vse, kar ponuja cesta.

Občutki vožnje po slovenskih cestah so v Continentalovem nagradnem doživetju dobili nove razsežnosti. Trije nagrajenci so za volanom Forda Ranger Raptor in Toyote Supra ter Porscheja 911, opremljeni z vrhunskimi pnevmatikami Continental in General Tire, občutili vse, kar ponuja cesta.

PREKMURJE ZA PIKO NA I!!! Kako smo s toyoto supro, porsche 911 turbom in fordom raptorjem vozili na roadtripu leta! #CONTINENTALDRIVINGEXPERIENCE

Objavil/a Komotar Minuta dne Ponedeljek, 04. november 2019

Doživetje se je začelo v AMZS-jevem centru varne vožnje na Vranskem, kjer so nagrajenci pod mentorstvom Atmosfercev in AMZS strokovnjakov spoznali meje svojih vozniških sposobnosti ter preizkusili vrhunske pnevmatike Continental in General Tire. Sledila je dinamična pot do Murske Sobote, ki je ponujala slikovite poglede in adrenalinske zavoje po jeruzalemskih gričih.

Svojevrstno doživetje pa je bila vožnja s Fordom Ranger Raptorjem, ki so jo nagrajenci najpogosteje opisovali z besedami kot so “noro”, “zakon” in “epsko”. Ko pa je za njegov volan poprijel izkušen voznik, Saša Kapetanovič, in nagrajence odpeljal na izvencestno dogodivščino, je srce zaigralo po posebnih notah.

Besede nagrajencev o celotnem doživetju lahko strnimo v zgolj en stavek: “Nikoli si nisem predstavljal, kaj vse lahko občutiš med vožnjo.”