Serija #Neukrotljivi Filip s športniki se začenja z Ilko

02. julija 2019

Druga sezona serije #Neukrotljivi Filip je na njegov sopotniški sedež privabila slovenske športnike. Prva je bila Ilka Štuhec.

Po tem, ko so nas kot sovozniki nasmejali slovenski komiki, začenjamo z drugo sezono Filipove #Neukrotljive serije, kjer so se mu pridružili slovenski športni kolegi. Kot je bilo pričakovati, so nas komiki pošteno nasmejali, kaj pa lahko pričakujemo od športnikov?

Čeprav se zdi skoraj nemogoče, tudi #Neukrotljivega Mustanga prehitevajo druga vozila, zaradi česar bi Filip in Ilka skoraj prekinila snemanje. Trenutno najuspešnejša slovenska smučarka tega pač ni vajena.

Ilka Štuhec, ki se že vrača na bele strmine, je tudi sama voznica Forda. Njena Kuga je sicer precej priročnejša, prostornejša in okretnejša, kot so Mustangovi konji, hitrost pa ji vsekakor ni tuja. A to, da jo prehitevajo drugi, ni sprejemljivo! Lahko torej za to prigodo krivimo Filipa? 😉

Do konca poletja bo Filip gostil še Saro Isaković, Zorana Dragića in Petra Kauzerja. Naše športnike boste spoznali v čisto drugi luči, vožnje pa smo popestrili z zabavnimi izzivi, tako za sovoznike, kot za Filipa. Spremljajte nas še naprej >>

Še vedno lahko sodelujete tudi v #Neukrotljivi nagradni igri, ki nekomu izmed vas prinaša druženje z Mustangom in Filipom na poligonu, 10 dni vožnje z novim Mustangom ali kultno majico Ford Mustang za največje ljubitelje ameriških mišic.

Sodeluj v nagradni igri >>