Dva divjaka v #Neukrotljivem Mustangu

16. julija 2019

#Neukrotljivi Filip s športniki: Filipu se je pridružil njegov prijatelj Peter Kauzer.

Tokratni gost ima z #Neukrotljivim Filipom vsaj eno skupno lastnost – večina ljudi si ne bi upala stopiti v njune čevlje. Spust po progi za smučarski kros ali slalom na divjih vodah se nam sliši skoraj junaško, zato bomo Filipa Flisarja in Petra Kauzerja pobliže raje spremljali samo na sedežih kultnega vranca. Ampak, ali je Mustang kaj manj divji?

Najuspešnejšega slovenskega kajakaša na divjih vodah poznamo predvsem kot neustavljivega športnika in dobitnika olimpijskih medalj, ki sliši na vzdevek “hrastniška raketa”. Ko smo ga posedli v Mustanga skupaj s “pohorskimi šunkami”, pa smo ga skozi prijateljski pogovor spoznali tudi kot čisto običajnega človeka. No, razen, ko pride do “kurjenja” pnevmatik …

Spremljajte nas v prihodnji torek, ko razkrijemo celotno epizodo s Petrom Kauzerjem, kjer sta se s Filipom lotila izziva, v katerem se je bilo prepovedano smejati. Seveda je v Mustangu ravno ta povzročil največ smeha.

Veselje, smeh in solze sreče pa lahko v #Neukrotljivem Mustangu doživiš tudi ti. Sodeluj v Fordovi nagradni igri, ki nekomu izmed prijavljenih prinaša druženje z Mustangom in Filipom na poligonu, 10 dni vožnje z novim Mustangom ali kultno majico Ford Mustang. Torej, pravi izziv za najbolj goreče ljubitelje ameriških mišic!

Sodeluj v nagradni igri >>