#Neukrotljivi: Zaključujemo prvo sezono Fordove video-serije

25. junija 2019

Zadnji slovenski komik, ki ga je v Mustangu gostil Filip Flisar, je Sašo Stare, že prihodnji teden pa nadaljujemo s slovenskimi športniki!

Za tokratno epizodo Fordove video-serije je bilo, pravi Filip, ključno Mustangovo športno vzmetenje. V njem sta namreč sedela dva “deda”, Filip Flisar in Sašo Stare, ki bo s svojim nalezljivim smehom razmigal tudi vaše obrazne mišice, Filip pa si bolj želi razmigati njega.

Ste se kdaj spraševali, kakšno reakcijo dobiš, če si slaven in te ustavijo policaji? Glede na to, kako prepoznaven avto vozi Filip, se verjetno težje skrije kot Sašo, pa ne le zato, ker bi bil manj slaven. Vsaj v določenih krogih ljudi … Zagotovo prepoznavnost ni zaželena medtem, ko se potiš na fitnesu, k čemur Filip želi pripraviti Sašota.

#Neukrotljivi: Zaključujemo prvo sezono Fordove video-serije

Če ste tudi vi eden tistih, ki pred poletjem skušate izgubiti kilograme, je ogled te epizode kot nalašč. Naša akterja vam namreč, med drugim, svetujeta, kako se med športom (ne) obleči. Morda pa bi bile fluorescentne barve primerne za novo serijo boja proti terorizmu s pripadniki Športne enote Slovenske vojske, ki jo pripravlja Sašo?

Sašo je zadnji Filipov gost v prvi sezoni s komiki, mi pa kar takoj nadaljujemo z drugo, v kateri so na sovoznikov sedež #Neukrotljivega Mustanga prisedli slovenski športniki. Prihajajo Ilka Štuhec, Sara Isaković, Zoran Dragić in Peter Kauzer! Čakajo nas zabavni (športni) izzivi, naše športnike pa boste spoznali v čisto drugi luči. Ne zamudite druge sezone video-serije, ki se prične 2. julija. >>

Sodeluj v nagradni igri in zapelji #Neukrotljivega Mustanga

Najbolj vroča nagradna igra ta hip je aktivna še do konca poletja, ko bo znano, kdo se bo s Filipom in Mustangom družil na poligonu in kdo bo za kar 10 dni prevzel uzde Fordovega Mustanga. Hitro se prijavi >>

Več o #Neukrotljivi nagradni igri >>

Nagrajence s prvega žrebanja naše nagradne igre pa bomo obelodanili jutri >