#Neukrotljivi: zadnji komik na Filipovem sedežu je Sašo Stare

17. junija 2019

Prvo sezono videov s Filipovimi gosti komiki bomo kmalu pripeljali h koncu, nato sledijo športniki.

Prva sezona serije #Neukrotljivi Filip Flisar se zaključuje in, kot radi rečemo, smo nekaj najboljših šal prihranili za konec. No, vsekakor bi se tako izrazil Sašo Stare, še en Skečeholik, ki ga verjetno prepoznate tudi po drugih oddajah, oglasih ali nastopih na naših TV. Ne glede na to, kako dobro ju poznate, vam bomo v njuni epizodi zagotovo razkrili še kaj presenetljivega o enem in drugem.

V zadnji epizodi prve serije bo govora o dieti in fitnesu, v čemer se bo morda v pripravah na poletje kdo celo prepoznal. Ampak fantje, Filip in Sašo vam svetujeta, da vzdržujete vsaj 100-kilogramsko težko. Če ste si ogledali napovednik, že veste zakaj. Za več bolj ali manj pametnih nasvetov pa nas spremljajte še naprej >>

Filipovi gostje niso edini, ki so dobili možnost, da se zapeljejo v #Neukrotljivem Mustangu: z malo sreče se boš lahko z njim zapeljal tudi ti, morda pa ti bo družbo delal prav Filip! Prvo žrebanje za 10 dni z novim Fordom Mustangom bo že v ponedeljek, 24. 6., zato pohiti s prijavo!

Več o nagradni igri si preberi tukaj >>