Delavnica lepote z Martino Vrhovnik

27. maja 2019

Drage dame, z vami delimo nekaj lepotnih trikov Fordove ambasadorke.

Ob letošnjem dnevu žena smo pri Fordu pripravili nagradno igro za nežnejši spol med našimi sledilci, srečne nagrajenke pa so nato dan mladosti preživele v družbi Martine Vrhovnik. Ličenje, sproščanje, izražanje naše notranje in zunanje lepote, predvsem pa ženska energija so nas spremljale ves sobotni dan.

Delavnica lepote z Martino Vrhovnik

Drugi dom Fiestine ambasadorke, studio T spot, je namenjen ponovnemu odkrivanju svoje ženske plati, na katero dame zaradi časovne stiske in vsakodnevnih skrbi pogosto pozabimo in je do najmanjših podrobnosti urejen za priložnosti, ko se želimo dame pocrkljati. Navznotraj in navzven.

Skupina desetih simpatičnih mamic in mladenk, lastnic Fordovih vozil, smo Martino spoznale ob rogljičkih in jagodah. Pogovor nas je napeljal na prvo Martinino ljubezen, ličenje. Z nami je delila trike in skrivnosti za naravnim, vsakodnevnim make-upom, prvim korakom v svet ženstvenosti. Hitro so nas zasrbeli prsti in komaj smo čakale, da pred domačim ogledalom preizkusimo vse, česar smo se naučile.

Martinin nasvet za domači piling in masko za obraz, najboljša prijatelja naše kože

Vsaj enkrat na mesec svojo kožo pocrkljajmo s pilingom in masko. Oboje lahko pripravimo kar doma. Za piling v 1 dl vode zmešajmo 2 žlički sode bikarbone, vanjo potopimo vatirane blazinice in nato zmes z nežnimi vrtljaji vnesimo na obraz, vrat, dekolte in roke ter izperimo s toplo vodo.

Masko v udobju svojega doma pa lahko pripravimo iz 2 žličk ovsenih kosmičev, ki jih čez noč namočimo v 0,5 dl vode, banane, 2 žličk kakava, olivnega olja in mineralov MSM. V le 15 minutah bomo s takšno masko opazno nahranile svojo kožo.

Čar Martininega studia pa je tudi v prebujanju notranje, naše prvobitne lepote, s senzualnim plesom. Polne pričakovanj smo se preselile v plesno dvorano brez ogledal in brez luči, kjer smo se v temi, ob dobri glasbi in podpori soudeleženk, preprosto sprostile. Brez telefonov, zunanjega sveta, skrbi in predsodkov, samo me in naša notranja dama, ki je že dolgo nismo poslušale. Zares smo se pocrkljale. Navznotraj in navzven. Tako na ponedeljkovi jutranji kavi s sodelavci ne bo žarel le naš novo-naličeni obraz.

Delavnica lepote z Martino Vrhovnik

Hvala Martina in hvala Ford!

Neža, udeleženka delavnice

Kako se osvežiti po dolgi noči?

Malo brisačo zmočimo pod vodo in jo za kratek čas ohladimo v zamrzovalniku. Položimo si jo na obraz za približno 2-3 minuti, nato si ga sperimo s toplo vodo in kožo navlažimo še z masko, serumom in kremo. Nihče ne bo vedel, da noči nismo prespale.