Glasuj za Forda Focusa v izboru Poslovni avto leta 2019

15. aprila 2019

Do 20. maja glasuj za Forda Focusa in se poteguj za privlačne nagrade.

Začenja se glasovanje za Poslovni avto leta 2019, ki ga že 13. leto organizira časnik Finance. Med kandidati, ki se potegujejo za laskavi naziv v kategoriji službeni avto je tudi novi Ford Focus, ki je s svojo tehnološko izpopolnjenostjo, udobjem in prostornostjo zaželen sopotnik tudi za poslovne uporabnike. Glasovanje poteka do 20. maja, glasuješ pa lahko le enkrat!

Glasuj za Poslovni avto leta 2019, Forda Focusa >>

Ford Focus, Slovenski avto leta 2019 in zmagovalec izbora “Best cars”, je zmagal tudi v primerjalnem testu nemške revije Auto Bild, avto leta je postal tudi na Hrvaškem in Finskem, bil finalist in eden velikih favoritov v izboru za evropski avto leta in doslej je prejel še 10 drugih mednarodnih nagrad. Med nagrade, ki potrjujejo njegovo kakovost pa lahko z vašo pomočjo Focus doda tudi laskavi naziv Poslovni avto leta 2019.

Kako s pametno izbiro službenega vozila prihraniti 200 € mesečno >>

Namen izbora Poslovni avto leta je razjasniti vrednost avtomobilov, jih razumljivo predstaviti ter jih pogledati tudi skozi prizmo stroškov in upada vrednosti. Glasovanje poteka v petih kategorijah: službeni avto, kjer lahko glasujete za Forda Focusa, poslovni avto, managerski avto, eko avto in luksuzni terenec.Glasuj za Forda Focusa v izboru Poslovni avto leta 2019

Prvi del glasovanja je novinarsko ocenjevanje, ki skozi prizmo uporabnosti, stroškov, cene, udobja, varnosti in zmogljivosti v finale določi najboljše avtomobile na trgu. Vi, bralci, med njimi izberete tiste, ki so pustili najbolj vidno sled na trgu. Na dogodku Poslovni avto leta pa bo žirija, skupina desetih uglednih slovenskih menedžerjev, z odgovornim pristopom, izostrenim okusom in bogatimi izkušnjami dala končno oceno. Seštevek točk vseh treh žirij daje končni vrstni red.

Več o novem Fordu Focusu >

Preizkusite ga na testni vožnji >