Domača predstavitev novega Focusa

25. septembra 2018

Slovenski novinarji so v idilični Vipavski dolini spoznali najnovejše Fordovo vozilo, ki na novo postavlja pravila igre v svojem razredu.

Za volan enega najbolj težko pričakovanih vozil letošnjega leta, so sedli tudi slovenski (avtomobilski) novinarji, ki so ga zapeljali od Ljubljane do Vipavske doline. Njegovo odzivnost so preizkusili na avtocestnem delu poti, nato pa so ga zapeljali med ovinke, kjer je dokazal, zakaj slovi ravno po neverjetni vozni dinamiki.

Dobra ura vožnje do idilične lokacije v Vipavski dolini je minila, kot bi mignil, medtem pa so se novinarji poleg odlične vozne dinamike prepričali tudi o prostornosti vozila, njegovi varčnosti in, kar je najbolj izstopalo, tehnološki opremljenosti. Novi Ford Focus, ki izpolnjuje vse kriterije za vsaj drugo stopnjo avtonomne vožnje, je namreč najbolj tehnološko opremljeno vozilo v svojem segmentu.

Po prvih kilometrih vožnje in praktičnem preizkusu vozil, so povabljenci Focusa spoznali še v kratki predstavitvi, nato pa v sproščenem vzdušju ob dobri hrani in predstavitvi vrhunske vinske kleti, ki, tako kot Focus, izstopa med konkurenco, nadaljevali druženje.

Vozna izkušnja poti nazaj v Ljubljano je bila znova udobna, dinamična in napredna, kot jo premore le popolnoma novi Ford Focus, o čemer so se prepričali tudi slovenski novinarji:

Amzs.si >

Citylife.si >

Oddaja Avtomobilnost >

Automobilnost.si

Avtomanija.com >

Cestni-dirkac.com >

Tehnozvezdje.si

Volan.si >

Avtofil.si >

Avtomobilizem.com >

Vecer.com > 

Zurnal24.si >

Avto.Finance.si >

Avto.Over.net >

Rtvslo.si >

Caranduser.com >