Murska Sobota za en dan kot Manhattan

15. julija 2018

Martina Vrhovnik je svoje dame zapeljala s Fiestami.

Martina Vrhovnik, priznana vizažistka in učiteljica senzualnega plesa, ki v svojem T Spotu ženske poučuje o notranji in zunanji lepoti, svoje stranke rada tudi razvaja, med drugim s posebnimi zabavami, eno pred koncem leta in drugo ob koncu plesne sezone tik pred poletjem. Ker je pozimi T Spot odprla tudi v Murski Soboti, se je odločila vse svoje dame povabiti na vikend delavnico v Pomurje v veliko dvorano. Za piko na i popolnega vikenda so se ‘Ljubljančanke’ na pot odpravile s Fordovimi Fiestami.

Murska Sobota za en dan kot ManhattanPetek, ko so se Martinine dame odpravile na pot proti Pomurju, je bil sončen, imeniten za začetek senzualnega druženja. Po udobni vožnji z elegantnimi Fiestami, ki je zaradi klepetov in smeha minila, kot bi švignil, so se namestile v lokalnem hotelu. Po prvem treningu senzualnega plesa je sledil umirjen spoznavni večer ob slastni večerji Restavracije Sport.s, ki so jo popestrile še z lokalno penino in rozejem, za posebej dobro vzdušje pa je skrbel spretni DJ.

Murska Sobota za en dan kot ManhattanV soboto dopoldne so program nadaljevale s treningom in delavnico v veliki dvorani pomurskega T Spota. To je bil po številčnosti udeležbe doslej največji trening v Martininem T Spotu. Po kosilu pa so imele dame prosto, ki so ga izkoristile predvsem za pripravo na večerno plesno zabavo na temo filma ‘Seks v mestu’.

Murska Sobota se je tako za en dan spremenila v pravi Manhattan. Dame so se resnično potrudile z izborom stajlinga – oblačil, nakita, raznovrstnih dodatkov, imenitnih sandalov, ličenja in frizur. Lahko so si privoščile marsikaj, saj v dvorano ni imelo vstopa niti strežno osebje, le ženske in Martinina izvrstna ekipa, ki jo zaokrožata še učiteljici senzualnega plesa Vesna in Miša.

Murska Sobota za en dan kot ManhattanZa izvrstne in raznolike prigrizke in pijačo na temo ‘seks v mestu’ je znova poskrbela Restavracija Sport.s, udeleženke iz pomurskih koncev pa so spekle domače pecivo, pogače in pisane dobrote. Prostor je bil posebej pozorno okrašen, da je skupaj z svetlobnimi učinki, svečkami in glasbo pričaral ravno pravo vzdušje in intimo. Tako so se udeleženke še bolj povezale, začutile, izrazile, nasmejale, naplesale in pele do zgodnjih jutranjih ur.

Kljub utrujenosti so si napolnile baterije za lep čas, predvsem pa so si znova odstrle tančico, ki zaradi obveznosti vsakdana zastira njihovo ženstvenost. Dodobra so prebudile svoje čute, v ospredju so bili sproščenost, gibanje in ples, uživanje in občutki, torej tisto, za kar navadno ni časa.

Murska Sobota za en dan kot ManhattanV nedeljo so si privoščile pozen zajtrk, si ogledale nekaj okoliških znamenitosti, se zapeljale do Otoka ljubezni, popoldne pa so se s Fordovimi Fiestami odpravile nazaj v prestolnico. Udobna vožnja je bila samo še češnja na vrhu imenitnega konca tedna, ki so ga preživele v družbi srčnih ‘senzualk’ z Martinino ekipo na čelu.

Vikend priklopa nase, na svojo ženstvenost, povezanost z damami, številni pogovori, gibanje in ples, za povrh pa obilo smeha, so v udeleženkah prebudile žar in notranjo lepoto, ki bo še dolgo odzvanjala v njihovih očeh in srcu ter odnosu do sebe in življenja. Večina žensk, ki so se udeležile vikenda za senzualke, so namreč partnerke oziroma žene, mame, polno zaposlene, ki si že več kot leto niso privoščile oddiha v obliki polnega izražanja sebe, kjer so bile v ospredju one same. Tako pa so se v svoj vsakdan vrnile polnejše, žareče, bolj sproščene in nasmejane.

Preizkusite Fordovo Fiesto tudi vi >>

Vir: Siol.net