Bucikova, Kline, Tepeš in Damjan izzivalci na Vranskem

19. junija 2018

Hitri in spretni Fordovi ambasadorji.

Na 3. FP dnevu so obiskovalce z novo Fiesto ST v hitrem slalomu med količki izzivali Fordovi ambasadorji Ana Bucik, Boštjan Kline, Jurij Tepeš in Jernej Damjan. Vsako uro je po eden postavil čas in tisti, ki so bili hitrejši, so si prislužili hitri krog z mojstri reliistom Tomažem Kaučičem in Mitjo Klemenčičem, vodjo AMZS-jevih inštruktorjev Branetom Leganom in Jurijem Tepešem z Mustangom ali Focusom RS.

​Naši ambasadorji pa niso samo ​dirkali – sprehodili so se po prizorišču med poligoni in preizkusili svoje spretnosti v driftanju, na terenskem poligonu, na hidravlično-pomični plošči … Najbolj všečna sta jim bila seveda hitri krog in driftanje z Mustangom, kjer jim je mojster drsenja z zadkom Luka Marko Grošelj naredil pravi šov: okoli Boštjana je – kar samo z eno roko, medtem ko je z drugo mahal navdušenemu občinstvu – krožil po suhem asfaltu in pošteno zakadil prizorišče, Boštjan pa je Mustanga lahko takorekoč držal, ko je driftal okoli njega. Navdušenja občinstva, pa tudi naših izzivalcev, ni in ni bilo konec.

Jeseni nas čaka že 4. edicija Ford Performance dneva. Več o tem, kdaj bo in kaj se bo vse dalo početi, pa izveste konec poletja na straneh FordMagazine.si.