Fordov trgovec leta ostaja družba Avto Rajh

13. februarja 2018

Naziv Fordov trgovec leta 2017

Danes je družba Summit motors Ljubljana podelila naziv Fordov trgovec leta za leto 2017, ki ga je četrtič osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv, ki ga vsako leto prejme Fordov trgovec za doseganje najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev, ki obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford.

“Pri tekmovanju trgovec leta merimo uspešnost posameznih trgovcev pri prodaji vozil in nadomestnih delov glede na zastavljene cilje ter preverjamo zadovoljstvo kupcev vozil in servisnih storitev naših trgovcev,” je povedal David Jurič, direktor Summit Motors Ljubljana.

Četrti naziv Fordov trgovec leta so si tako znova prislužili pri podjetju Avto Rajh, ki je del pooblaščene Fordove mreže vse od 1994, potrjujejo pa ga njihovi kupci in dolgoletne stranke, ki so svoje zadovoljstvo s storitvijo tako na prodajnem kot servisnem področju ponovno ocenili z najvišjimi ocenami.

“Hvala kupcem vozil Ford za zaupanje in odlične ocene ter zahvala sodelavkam in sodelavcem za odlično opravljeno delo. To je nagrada, ki nas vse skupaj spodbuja, da vsako leto postajamo še boljši, se učimo iz napak, iščemo rešitve in načine, da vozilo približamo ljudem. Veseli nas, da že več kot 20 let skupaj s Fordom ustvarjamo dobre lastniške izkušnje,” je ob prevzemu naziva povedal Dušan Rajh, direktor Avto Rajh prodaje.

Damjan Rajh,direktor Avto Rajh servisa, pa je dodal:“Letno nam ključe vozil zaupa več tisoč ljudi in zanašajo se na nas, da jim zagotovimo varnost in zanesljivost med vožnjo. Ta odgovornost nas je vedno motivirala, da smo iz leta v leto bolj urejeni, bolj dosledni in še bolj prizadevni. S strani partnerjev, kolegov znotraj mreže in uvoznika imamo dobro podporo. Hvaležni smo, da so naše stranke, sodelavci in lokalno okolje zadovoljni z nami in nam iz leta v leto ostajajo zvesti.”

“Pri Summit Motors Ljubljana smo ponosni na dosežene rezultate podjetja Avto Rajh. Za zavzeto in vestno delo se jim iskreno zahvaljujemo ter jim tudi v bodoče želimo obilo uspeha in se hkrati veselimo odličnih rezultatov zadovoljstva naših kupcev v celotni Fordovi pooblaščeni mreži v Sloveniji, ki se iz leta v leto izboljšujejo ter dosegajo sam vrh tudi v evropskem merilu,” je še povzel David Jurič.