Zakulisje snemanja oglasa z našimi zimskimi junaki

21. decembra 2017

Zimski junaki v povsem drugačni vlogi.

FOTO Danijel Čančarević

Avgusta smo pri Fordu na isti dan uspeli uskladiti vreme in ujeti vse naše zimske junake, Fordove ambasadorje, da smo posneli simpatičen oglas, ki ste ga te dni gotovo že zasledili na televiziji.

Ker so naši zimski junaki kljub poletju pošteno zasedeni, smo vožnjo Filipa Flisarja in Jurija Tepeša, ki jo spremljamo na samem začetku oglasa, posneli že nekaj dni prej, saj Filip na dan skupnega snemanja ni uspel priti zaradi poroke prijatelja. Nekateri smučarji pa so že naslednji dan leteli na zimske priprave v Južno Ameriko.

Tako je naneslo, da smo oglas snemali v enem najbolj vročih dni v avgustu, zaradi česar so imele maskerke obilo dela, saj so morale neprestano brisati čela in jih ponovno pudrati. Za prizorišče smo izbrali idiličen park na Brdu pri Kranju.

Snemanje je bilo sicer zahtevno in predvsem do minute ‘natempirano’, saj smo lovili sonce, ekipo pa smo v takšnem številu, kot že omenjeno, imeli samo za tisti dan. Kljub temu je bilo zabavno, sproščeno in polno smeha. Takoj se je začutilo, kako zelo so naši junaki povezani in kako dobro se razumejo med seboj.