Zapeljite najprostornejšega malčka Ford Ka+!

21. oktobra 2017

Večji od pričakovanj.

Ka+ je avto presenečenj. Je majhen, vendar s prostorom za pet odraslih in še prtljago. Praktičen in hkrati zabaven za vožnjo. Varčen in hkrati dinamičen na cesti. Nad njim bodo navdušeni vsi, tako najmanj kot najbolj izkušeni vozniki. Namenjen je tistim, ki se za nakup vozila odločajo preudarno in na podlagi racionalnih argumentov, a si kljub temu želijo kakovostnega vozila iz Fordove družine.

Ponuja več od pričakovanj

Odlikuje ga bogata serijska oprema, vključno z električnim pomikom stekel v sprednjih vratih in nastavljanjem zunanjih ogledal, centralnim zaklepanjem, varnostnim sistemom s šestimi varnostnimi blazinami, elektronskim nadzorom stabilnosti s pomočjo pri speljevanju na strmini, omejevalnikom hitrosti in sistemom za preprečevanje dolivanja napačnega goriva Ford Easy Fuel.

Zapeljite najprostornejšega malčka Ford Ka+!

Leti dlje od pričakovanj! 

Fordovega novega malčka pri pripravi na vozniški izpit vozi tudi naš perspektivni smučarski skakalec Domen Prevc. Pri Ka+, pravi Domen, so mu všeč njegova dinamična vožnja, pospeški, stabilnost na cesti, kompaktnost, majhnost in istočasno prostornost. Kasneje med zimsko sezono mu bo Ka+ služil predvsem za vožnjo na treninge in druge obveznosti, ki mu jih njegovi visoko in predvsem daleč-leteči rezultati prinašajo. Izleti pa počakajo do pomladi.
#JunakiGredoDlje

Na voljo je tudi široka paleta privlačnih možnosti za doplačilo, kot so klimatska naprava s samodejno regulacijo temperature, usnjeno oblazinjenje volana s tempomatom, ogrevanje sprednjih sedežev, zvočni sistem z digitalnim radiem DAB, tipala za vzvratno parkiranje, električni pomik stekel v zadnjih vratih, ogrevanje in električni preklop zunanjih ogledal, zatemnjena stekla in 15-palčna platišča iz zlitine.

Prostornejši od pričakovanj

Petvratna kombilimuzina Ford Ka+ nudi presenetljivo veliko prostora za pet potnikov. Njegova notranjost je optimalno zastavljena in v svojem razredu potnikom nudi največ prostora za glavo na sprednjih sedežih in največ prostora za kolena v zadnjem delu. V prtljažniku je na voljo 270 litrov prostora, dovolj za dva velika kovčka, v kabini pa 21 odlagališč za manjše predmete poskrbi za izjemno vsakdanjo praktičnost vozila.

Bolj všečen od pričakovanj

Zunanjost Ka+ oblikovno sledi Fordovemu dizajnu, prepoznavnemu po prednji maski, lučeh in bočni liniji s kromirani poudarki sprednje maske ter odbijači, kljuke in pokrovi vzvratnih ogledal, ki so v barvi karoserije. V notranjosti poglede pritegneta zrnata obdelava armaturne plošče in trpežno, sodobno oblazinjenje z elegantno temno ogljeno barvno shemo. Posebni kromirani poudarki krasijo kljuke vrat, krmilne gumbe sredinske konzole in prezračevalne šobe.

Bolj varen od pričakovanj

Ka+ je serijsko opremljen s 6 zračnimi blazinami ter ima dve vpetji ISOFIX na zadnjih sedežih. Poleg tega je izdelan iz skoraj 50 % ultra-čvrstega jekla okrog potnikov: v vratnih odprtinah, podpornih stebričkih okenskih odprtin, v nosilcih prednjih odbijačev ter v nosilcih potniških vrat. Multimedijski vmesnik SYNC, ki omogoča tudi s strani EuroNCAP nagrajeno varnostno funkcijo za klic v sili, je del serijske opreme.

Zapeljite najprostornejšega malčka Ford Ka+!

Ugodnejši od pričakovanj

Ford Ka+ je na voljo z motorjem 1.2 Ti VCT 63 kW (85 KM) in 5-stopenjskim ročnim menjalnikom po akcijski ceni 10.750 €.

Prispevek je bil objavljen v reviji Ford Magazine poletje 2017 >

Prelistaj aktualno številko revije Ford Magazine >