Masterchef Slovenije 2016 vozi Ford C-Max

08. avgusta 2016

Z Darkom Klemnom smo govorili o zmagi in C-Maxu

Darko Klemen, simpatični Mariborčan, ki živi v Portorožu, si je v velikem finalu priljubljenega kuharskega tekmovanja prikuhal laskavi naziv MasterChef Slovenije 2016.

V drugi sezoni MasterChef Slovenija smo Darka spoznali kot dobrodušnega velikana z velikim srcem. Družinski človek, nesebičen, kolegialen in vedno pripravljen pomagati, so le nekatere odlike novega MasterChefa Slovenije. Želja po dosegu cilja ga je vseh 64 dni kuharskega tekmovanja gnala od izziva do izziva in na koncu vse do zmage, ko je sodnike prepričal z izjemnim trihodnim menijem.

Kuharsko tekmovanje MasterChef Slovenija je bila zanj »zanimiva, razburljiva, zelo napeta,živčna, s čustvi nabita in vesela izkušnja«. Znanje, ki ga je tekom tekmovanja še nadgradil, bo s pridom uporabljal ter razvijal naprej pri vseh svojih krožnikih in novih kulinaričnih podvigih.

Te dni je prevzel sponzorsko vozilo Ford C-MAX, ki mu ga je v uporabo podarilo podjetje Nova d.o.o. iz Kopra. Ključe vozila mu je predal direktor Robi Jurak. Po predaji je nastal simpatični pogovor, ki ga je Darko začinil v svojem slogu, z obilico humorja.

Kakšni so prvi vtisi po zapeljanih prvih kilometrih z novim vozilom?

Uživam, uživam in še enkrat, uživam. Ford C-MAX je svetoven avto, prava družinska kombinacija. Prav zares sem presrečen. Kdo pa ne bi bil? Hvala Ford Novi in hvala Robiju.

Kaj vam je najbolj všeč v avtu?

Ford C-max mi je bil všeč že na prvi pogled. Po daljšem druženju so se njegove odlike udobja, varnosti, varčnosti in prostornosti še bolj izkazale. Moja Ajda (hčerka) je rekla, da ji je najbolj všeč napis MasterChef Darko Klemen J.

Ford C-MAX je ustvarjen za družine. Ste svojo družino že kam zapeljali?

Zadnje čase sem zelo zaseden, zato prave priložnosti za družinski izlet še ni bilo. Zagotovo se bomo ob prvi priložnosti odpravili na daljši izlet ali pa kar na dopust. Sedaj uživam na kratkih relacijah, v dobri družbi svoje družine.