Izkaznica

Rojen: 6. 6. 1995, Ljubljana
Poklic, zaposlitev: Ekonomist (6.stopnja), zaposlen v Športni enoti Slovenske vojske
Vozilo:  Ford Kuga ST-Line X Hibrid
Opiši ga z eno besedo:  Hibrid je prava izbira!

#AMBASADOR Štefan Hadalin

05. junija 2018

Štefan Hadalin, najboljši slovenski slalomist, ki na vsaki tekmi kaže svoj potencial, svoje uspehe pripisuje predvsem svoji trmi, delavnosti in zagnanosti. Za smučanje ga je navdušila mama, pri zgolj sedmih letih. Danes Štefan v sezoni presmuča približno 150 dni na leto, izven sezone pa mu treningi dovoljujejo le kakšen dan počitka na teden. Štefan se je Ford Kuge ST-Line hibrid razveselil že na snemalnih dnevih, ko se je prvič seznanil z delovanjem Fordove hibridne tehnologije. Pravi, da bo sedaj na svojih poteh tekmoval v ekonomični porabi in se vseh asistenčnih sistemov, ki skrbijo za varno in udobno vožnjo že veseli.

Ford nadaljuje sodelovanje s smučarji

Štefan Hadalin, alpski smučar, je ambasador Ford blagovne znamke že vrsto let. Direktor prodaje in marketinga pri Summit motors Ljubljana, Tomaž Oblak je Štefu v uporabo predal novo atraktivno Ford Kugo ST-Line X 2.5 Duratec Hibrid s 140 kW (190KM).

Verjamemo, da Štefa vsi že dobro poznate. Med mladimi športniki je še posebej priljubljen, saj z dobrodelnimi projekti rad pomaga mladim talentom. Preteklo leto je bilo zanj težko. Izkušnje, ko se je ustavil, okreval po poškodbi, si na novo postavil vrednote, ki jim sledi in pogumno ter z zanosom stopa po poteh športnika so Štefa okrepile. Tako bodo intenzivne poletne priprave dober temelj za prihajajočo tekmovalno sezono. Ta se začne že konec oktobra.

Tomaž Oblak je ob predaji ključev povedal: »Pri Fordu se zavedamo, da je za dosego vrhunskih rezultatov naših športnikov, pomembno predvsem dolgoročno sodelovanje. Tako zdaj beležimo že desetletje sodelovanja s Smučarsko zvezo Slovenije. V tem času so nas spremljali številni uspehi in stkali smo številne vezi s posameznimi športniki. Z nekaterimi tudi poglobljene, ki jih ‘nagradimo’  z osebnimi sponzorstvi. Tako Štefan Hadalin s svojo odkritosrčnostjo, zavzetostjo in zavzemanjem za zeleno okolje sledi vrednotam, ki jih predstavlja tudi Ford. Verjamemo, da bo z našo pomočjo lažje dosegel zastavljene cilje. Ob tej priložnosti mu želimo odličen povratek na bele strmine.«

V kratkem vam predstavimo dogajanje zakulisja snemanja novih oglasov za sezono 2022 / 23 …..

 

O Štefanu

Največji karierni uspeh:  Redno diplomiranje, končanje študija in kariera v vrhunskem športu. Rezultatsko v športu bi izpostavil osvojeno 2. mesto na Svetovnem prvenstvu 2019 v Alpski kombinaciji.

Koliko dni na leto si doma:  Okoli 140 dni.
Koliko dni na leto imaš prostih: Na leto imam zares prostih okoli 15dni +poletne nedelje.

Kje najraje tekmuješ: V Kranjski Gori pred domačimi navijači in v Švicarskem Wengnu in Adelbodnu.

Vozila

Kdaj si opravil vozniški izpit:  4. 4. 2014.
V katerem poizkusu:  Prvem.
Kakšen voznik si:  Umirjen, ne vozim prehitro.
Tvoj najljubši sopotnik v avtu: Kdorkoli od družinskih članov in glasba.

Prosti čas

V prostem času rad …: Rad pogledam kakšno tekmo košarke ali nogometa v živo ali po televiziji, se družim s prijatelji in zabrenkam na kitaro.
Najljubši šport: Poleg alpskega smučanja, je to košarka.
Bereš knjige? Katero zvrst najraje: Berem, sicer bolj počasi, ker mi včasih zmanjka energije. Najraje berem knjige povezano z zgodovino, geografijo, naravo, sicer pa so mi všeč tudi avtobiografije.
Kakšno glasbo poslušaš: Najraje rock, sicer poslušam vse zvrsti glasbe z izjemo punka in metal glasbe.
Kakšne vrste filmov najraje gledaš: Najraje gledam zgodovinske dokumentarne filme, akcijske filme in komedije.
Najljubša nadaljevanka: Najljubši nadaljevanki sta Senke na Balkanu in Game of thrones.

Najljubša jed: Dober goveji steak s prilogo.
Najljubša pijača: Naravni gosti sok recimo jagodni.

Če bi se moral opisati kot žival, katera bi bil: Puma.
Kakšen si bil kot otrok: Poln energije, vedno nasmejan in zelo tekmovalen.
Imaš tatuje? Nimam.

Najljubša destinacija za počitnice: Do sedaj Kuba ali Bali, težka odločitev.
S katero (zgodovinsko ali še živečo) osebo bi se najraje srečal: Najraje bi se srečal z s pevcem skupine The Queen Freddie-jem Mercurry-jem.

Na kaj si najbolj ponosen v svojem življenju: Najbolj sem ponosen nase in na svojo družino.
Kateri trenutek svojega življenja bi doživel še enkrat:  Osvojitev medalje na Svetovnem prvenstvu na Švedskem.