Izkaznica

#AMBASADOR Nelipot

18. junija 2018

Znamko Nelipot sta Simon in Tina ustvarila leta 2014, in sicer se je vse skupaj začelo kot nedolžno igranje z lonci v domači kuhinji, iz česar se je razvila ročno izdelana naravna kozmetika. Z naravnimi kozmetičnimi proizvodi, ki ne vsebujejo nepotrebnih sintetičnih dodatkov, so naravni in živalim prijazni ter skrbno izdelani, sta se Sloveniji predstavila v okviru oddaje Štartaj, Slovenija! in dosegla naziv Hit produkt 2016. Zgodba Nelipot je prerasla v resno podjetje in proizvodnjo, ki pridno širi asortiman ročno izdelanih kozmetičnih produktov.

Kandidati Štartaj, Slovenija! še uspešnejši s Fordovimi vozili

V Spar Slovenija so tudi letos, v drugi sezoni Štartaj, Slovenija!, osmim mladim perspektivnim podjetnikom ponudili edinstveno priložnost – mesto na njihovih prodajnih policah. Pri Fordu pa smo izbranim zagotovili tudi gospodarska vozila, ki so jim v pomoč pri vsakodnevnih poslovnih izzivih.

Preberi več >>

 

Najboljši prijatelj mladih podjetnikov

Zaradi neugodnih gospodarskih razmer in negotovosti na trgu dela se je v zadnjih letih vse več mladih odločilo priložnosti za delo poiskati v tujini. Zelo neugodna situacija za Slovenijo, ki pa se s pravo miselnostjo lahko spremeni. Prav takšno prepričanje je zagnalo projekt Štartaj Slovenija, ki prek inovativnega partnerstva povezuje različne akterje z namenom, da bi slovenskim podjetnikom pomagal odpreti vrata v svet podjetništva.

Preberi več >>

 

Pri Fordu podpirajo zgodbe o uspehu

Naj postane vaše gospodarsko vozilo, ki ga vsakodnevno uporabljate za izvajanje dejavnosti, premični oglas vaših izdelkov in-ali storitev. Tako vam, medtem, ko opravljate svoj posel, Fordova vozila pomagajo opravljati delo učinkoviteje in obenem graditi vašo znamko, prepoznavnost in tudi ugled. Zato ob nakupu novega Fordovega gospodarskega vozila dobite polepitev po vaših željah brezplačno.

Preberi več >>