Podelili glavno nagrado atraktivni Ford EcoSport Active

02. decembra 2021

Skupaj s predstavniki Petrola smo g. Alešu Fabjanu predali glavno nagrado Ford EcoSport Active.

Potem, ko smo v mesecu maju skupaj s Petrolom podelili Ford Pumo, smo danes razveselili novega zmagovalca nagradne igre, ki se je zaključila v ponedeljek, 15. novembra 2021.

Tokrat je bila glavna nagrada Ford EcoSport Active, ki se ga je v mesecu obdarovanj razveselil Aleš Fabjan. Vozilo mu je predal Tomaž Oblak, direktor prodaje in trženja pri Summit motors Ljubljana skupaj s predstavnico Petrola, Mojco Avšič, direktorico Marketinga in upravljanja uporabniške izkušnje v Petrolu.

V mesecu obdarovanj podelili glavno nagrado

V prostorih Summit centra v Ljubljani je potekala slavnostna predaja atraktivnega jeklenega konjička Ford EcoSport Active, ki je nagrajenca pričakal kar pod novoletno jelko. Gre za tisti avtomobil, za katerega so se potegovale Petrolove stranke in člani Petrol kluba, ki so sodelovali v jesenski izvedbi nagradne igre Q Max nagrajuje. V nagradni igri, ki je potekala med 1. septembrom 2021 in 10. novembrom 2021 na vseh Petrolovih prodajnih mestih v Sloveniji, je bila sreča na strani Aleša Fabjana.

Ko je izvedel, da je med kar 300.000 računi izžreban prav njegov, je sprva mislil, da gre za prevaro: »Ko sem prejel klic iz Petrola, nisem povsem vedel, za kaj točno me kličejo. Po nekaj minutah pa sem le končno dojel in vrnil klic. Šele takrat sem se zavedal, da je avto res moj. Že večkrat sem sodeloval v nagradni igrah, ampak nikoli nisem bil izžreban. To je več kot odlično darilo za Božička«. 

Podelili glavno nagrado atraktivni Ford EcoSport Active

Preden se je Aleš odpeljal novim dogodivščinam naproti, je Tomaž Oblak, še dodal: »Veseli smo, da lahko skupaj s Petrolom podelimo glavno nagrado Ford EcoSport Active, ravno v prazničnem mesecu. Zimske radosti bodo s športnim terencem EcoSport Active še bolj navdušujoče. Alešu Fabjanu iskreno čestitamo za osvojeno glavno nagrado in mu želimo številne varno prevožene kilometre.« 

Več o jeklenem konjičku

Vozniki Fordovih modelov EcoSport pravijo, da so navdušeni nad drznim oblikovanjem, praktično notranjostjo in vsestranskostjo avtomobila, ki je postal del njihovega živahnega vsakdana. Zato so pri Fordu uvedli še različico Active, ki športnemu terencu doda še več teh odlik. Z edinstvenim oblikovanjem zunanjosti in notranjosti ter za športne terence značilnim večjim odmikom od tal in dodatno zaščito karoserije za premagovanje grobih cest bo EcoSport Active ljubiteljem pustolovščin pomagal kar najbolj uživati v aktivnem življenjskem slogu.

EcoSport Active tako dopolnjuje široko paleto modelov Active, ki z dodatno zmogljivostjo in robatim slogom nagovarjajo ljubitelje dogodivščin na prostem.

V Ford EcoSport Active je vključena naslednja serijska oprema: črna streha, unikatna Active platišča iz lahke zlitine, Active obrobe kolesnih lokov v črni barvi, vzdolžne strešne nosilce v črni barvi, dodatno zatemnjena stekla, sedežne prevleke v kombinaciji usnja z Nordic Blue šivi. Prav tako se na zunaj EcoSport Active loči po značilno Active oblikovani prednji maski.

Podelili glavno nagrado atraktivni Ford EcoSport Active

Povezava do članka na Petrolovi strani >>