Domov

Najboljši prijatelj mladih podjetnikov

Zaradi neugodnih gospodarskih razmer in negotovosti na trgu dela se je v zadnjih letih vse več mladih odločilo priložnosti za delo poiskati v tujini. Zelo neugodna situacija za Slovenijo, ki pa se s pravo miselnostjo lahko spremeni. Prav takšno prepričanje je zagnalo projekt Štartaj Slovenija, ki prek inovativnega partnerstva povezuje različne akterje z namenom, da bi slovenskim podjetnikom pomagal odpreti vrata v svet podjetništva.

Po neverjetnih odzivih kupcev, javnosti in stroke je bila odločitev za nadaljevanje prvega leta projekta popolnoma naravna. Tako Štartaj Slovenija že drugo sezono omogoča mladim perspektivnim podjetnikom mesto na prodajni polici v vseh 13 megamarketih Interspar.

Te zanima več?

Celoten prispevek in ostale vsebine si lahko prebereš v aktualnem Ford Magazinu.

Oglej si revijo >

Njihove življenjske zgodbe lahko spoznavamo v oddajah Štartaj, Slovenija! na Pop TV. V drugi sezoni smo se projektu kot partnerji pridružili tudi pri Fordu Slovenija, saj želimo svežo podjetniško energijo, ki postaja čedalje pomembnejše gonilo razvoja in rasti slovenskega gospodarstva, podpreti tudi v praksi. Popolnoma naravno je namreč, da največji akciji spodbujanja slovenskih podjetnikov tem kot prijatelj stoji ob strani znamka, ki ima v prodajni paleti najbolje prodajan kombi v Evropi in v Sloveniji – Forda Transita Custom.

“Novi, veliki, sodobni Fordov Transit Custom z vgrajenim hladilnikom je seveda zelo olajšal vsakodnevno delo in prevoze in nas vsaj v tem delu naredilo ‘imenitne’ tudi navzven.” Majhno družinsko podjetje Radojke in Branka Merharja Good4Dogs se kot edino v Sloveniji ukvarja s proizvodnjo surove zdrave in naravne hrane za pse.

Med uporabniki Fordovih lahkih gospodarskih vozil najdemo tudi lanska uspešna podjetnika iz akcije Štartaj Slovenija, Fordova ambasadorja iz ekipe Nelipot.

Podjetje Odori izdeluje naravne kozmetične izdelke in čistilna sredstva za pranje perila najvišje kakovosti s sestavinami naravnega izvora, ki jih vzgojijo, nabirajo in pridelajo sami na lastnem vrtu. »Fordov Transit Custom nam je v vsakodnevno pomoč pri prevozu surovin in dobavi končnih izdelkov do naših kupcev. Spremlja me tudi pri vseh vsakdanjih opravilih v mestu in celo na izletih. V teh mesecih je postal resnično moj najboljši prijatelj, ki me spremlja prav vsak dan.«

KUPIŠ KOMBI, DOBIŠ POLEPITEV

Družina vozil Ford Transit združuje izjemno zmogljivost pri prevozu tovora z maksimalno učinkovitostjo in udobjem pri vožnji. Opremljeni z novimi vrhunskimi motorji EcoBlue, ki kljub manjši prostornini proizvedejo več moči in omogočajo manjšo porabo, in naprednimi Fordovimi tehnologijami, ti gospodarji svojega posla zares dostavijo veliko. Ob nakupu novega vozila vam pri Fordu omogočimo brezplačno polepitev njegove zunanjosti, da imate oglas za svoje podjetje, storitve oz. izdelke ves čas s seboj, kjerkoli se gibljete. Več informacij o pogojih poiščite na ford-gospodar.si.

Ford Transit Custom

Največja zmogljivost pri prevozu tovora
Številne inovativne funkcije v prostoru za tovor
Uporaben, praktičen, deloven in zmogljiv
Najboljša poraba v svojem razredu
Udobna trpežna notranjost
Kabina deluje kot mobilna pisarna
Številne napredne tehnologije
Ford SYNC – povezljivost s pametnimi napravami in za prostoročno telefoniranje
Nižji stroški vzdrževanja
4-letno jamstvo brez omejitve prevoženih kilometrov

Ford-gospodar.si

Družina Fras izdeluje kakovostno kremo Noela z visoko, kar 40-odstotno vsebnostjo polžje sline za hitre, učinkovite in izjemne rezultate na koži, saj je njihova slina naravni vir hialuronske kisline, kolagena, alantoina, elastana, vitaminov, proteinov in antioksidantov. “Naše vozilo Ford Courier je odlična izbira za nas. Dokler nimaš svojega transportnega avta, te izkušnje ne moreš ceniti dovolj. Zaradi priročnosti svojega Forda uporabljamo vsak dan, tudi za prevoz v trgovino in za obisk pri prijateljih.”

Ford Courier

Zmogljiv, zanesljiv, kompakten in izjemno varčen
Med najboljšimi pri obračalnem krogu v svojem razredu
Tovorni prostor: 2,3 m3 (10 % več kot vozila istega razreda)
Izjemno varčna poraba goriva: 3,7 l/100 km
Nizki izpusti emisij: le 97 g/km
Večkrat nagrajeni 1,0-litrski bencinski motor EcoBoost ali napredna 1,5- in 1,6-litrska dizelska motorja
Številne napredne tehnologije: kamera za vzvratno vožnjo, tipala za zaznavanje razdalje pri parkiranju in sistem za pomoč pri speljevanju na klancu …
Uporabniški sistem Ford SYNC z glasovnim upravljanjem za prostoročno telefoniranje

Ford-gospodar.si

Ne zamudi novosti!

Naroči se na Fordove eNovice in/ali na tiskano različico brezplačne revije Ford Magazine: