Prepoznana Transitova zmogljivost

Fordovo novo enotonsko gospodarsko vozilo Transit Custom prinaša drzno novo oblikovanje, povsem novo notranjost in izboljšano zmogljivost za evropske poslovne uporabnike.

Oglej si video >

Fordove novosti z avtosalona v Ženevi

Na avtomobilskem salonu v Ženevi je Ford predstavil novega športnega terenca Edge in KA+ Active s potezami športnega terenca, posebno različico novega Mustanga BULLITT, povsem prenovljeno paleto kombijev za prevoz oseb Tourneo, pa tudi komplete LEGO® Speed Champions.

Oglej si video >

Fashion & sweets na LJFW - driven by Ford

LJFW ni samo tridnevni dogodek, ki se bo tokrat v prostorih Viba filma v Ljubljani odvijal med 4. in 6. aprilom, ampak je zgodba o modi, ki se dogaja tudi v času med edicijami ljubljanskih tednov mode. Pri Fordu smo znova podprli oblikovalko Majo Štamol, tokrat kolekcijo Fashion & sweets.

Preberi več >

Novi legendarni Ford Mustang BULLITT

V Ženevi smo v počastitev 50-letnice slavnega filma s Stevom McQueenom v glavni vlogi tudi Evropi predstavili posebno edicijo Mustanga, novi Ford Mustang BULLITT.

Oglej si video >

Čas je za spremembo!

Preveri širok nabor Fordovih vozil z zaloge z dodatnim prihrankom in cenovno dostopnejšim financiranjem Ford Credit, ki jih lahko odpelješ takoj.
Prijavi se na testno vožnjo!

Obišči prvaizbira.si

Ne zamudi novosti!

Naroči se na Fordove eNovice in/ali na tiskano različico brezplačne revije Ford Magazine: