Domov

Ford Transit Custom – podjetniški asistent

V Sloveniji je vsako četrto prodano vozilo Fordov Transit, ki velja za najbolje prodajan enotonski dostavnik v Evropi in Sloveniji. Z nedavno temeljito prenovo je dobil učinkovitejše motorje in predvsem zelo uporabne varnostno-asistenčne sisteme.

Mednje štejeta radarja na zadnjih bokih vozila, ki skrbita za nadzor vozil v mrtvem kotu in opozarjata na prečni promet ob vzvratni vožnji na prometno ulico, ter nadgradnja radarskega tempomata s sistemom samodejnega prilagajanja omejitvam hitrosti. Kombi pa bo od zdaj (tudi ponoči) prepoznaval pešce.

Ford Transit

Nova generacija prevoznikov - novi Tourneo Custom

Do devet potnikov
Sodoben stil, inteligenten in funkcionalen dizajn
Prostorno, udobno in varno okolje za potnike
Veliko prostora za prtljago

Fleksibilen sistem zadnjega sedeža omogoča številne možnosti konfiguracije sedežev in prtljažnika
Inovativna druga vrsta vrtljivih sedežev Različica L2 z dolgo medosno razdaljo za večji tovorni

Inteligentni omejevalnik hitrosti, ki samodejno prilagodi hitrost, uporablja kamero za prepoznavanje prometnih znakov
Sistem Cross Traffic Alert za opozorilo na prihajajoča vozila v primeru vzvratnega zapuščanja parkirišča ali v primeru slabe vidljivosti
Sistem za zaznavanje vozila v mrtvem kotu vzvratnih ogledal 'BLIS'
Prilagodljivi tempomat
Napredni vmesnik SYNC 3 - najsodobnejši Fordov sistem, ki vam omogoča, da prek sistemov Apple CarPlay in Android Auto ostanete povezani in upravljate svoj telefon, glasbo in navigacijski sistem z intuitivnimi glasovnimi ukazi ali prek 8-palčnega barvnega zaslona na dotik
Promet v živo pomaga, da se izognete zastojem.
Prikličete lahko celo seznam lokalnih restavracij le z govornim ukazom „Lačen sem" ali dostopate do Michelinovega vodiča, da izberete restavracijo in izvedete rezervacijo.

Ford SYNC samodejno pokliče službe za ukrepanje ob nesrečah v več kot 40 evropskih državah. Klic lahko ustavite ali pa govorite s temi službami, če jih potrebujete. Sistem posreduje ključne podatke, kot so GPS-koordinate, tudi če ste nezavestni.

Več informacij >

Ne zamudi novosti!

Naroči se na Fordove eNovice in/ali na tiskano različico brezplačne revije Ford Magazine: