Domov

#NovaFiesta

Prišla je nova Fiesta: večja, boljša, sodobnejša

#MojiTrenutki #Nepozabno

Fiesta je lani praznovala 40 let in ker gre za najbolje prodajani mali avtomobil v Evropi, je z njo povezanih nešteto zgodb. Delite svojo z nami tudi vi in se potegujte za en teden* z najnovejšo elegantno Fiesto, ki bo s petimi srečneži z natečaja ustvarjala nove nepozabne zgodbe in dogodivščine*.

Ni nujno, da ste bili njen lastnik, in tudi ne, da se je anekdota pripetila ravno vam; morda jo je z vami delila ljuba oseba, morda ste koga drugega s Fiesto opazili ob poti in je iz tega nastala zanimiva ali zabavna peripetija, morda pa se vas je Fiesta dotaknila neposredno v obliki vašega prvega avtomobila, vaše prve ljubezni, nepozabnega izleta ali česa četrtega.

Svojo dogodivščino, zgodbo in/ali fotografijo, lahko tudi skico ali karkoli, kar je povezano s Fiesto, delite z nami na svojem profilu Facebook ali Instagram! Pričakujemo jih vse do vključno petka, 15. septembra 2017.

Ob objavi obvezno uporabite oziroma dopišite #MojaFiesta, #MojiTrenutki, #Nepozabno! in #FordSlovenija**.

Te zanima več?

Celoten prispevek in ostale zanimive vsebine si lahko prelistaš kar na spletu.

Preberi revijo >

Med objavljenimi zgodbami in fotografijami bo Fordova komisija izbrala 5 najbolj posrečenih, njihovi avtorji, ki novo Fiesto prejmejo v preizkušnjo za en teden*, pa bodo oznanjeni na zadnjem izmed dnevov Fordovih novosti na Vranskem v soboto, 16. septembra, ter v ponedeljek, 18. septembra 2017, na FordMagazine.si in družbenih kanalih Ford Slovenija.

* Termin opredelimo po dogovoru.
** Brez vsaj dveh # izmed naštetih štirih # sodelovanje v natečaju ni veljavno.
Pravila Fordovega nagradnega natečaja #MojaFiesta

#MojaFiesta

Ne zamudi novosti!

Naroči se na Fordove eNovice in/ali na tiskano različico brezplačne revije Ford Magazine: